• Gratis levering
  • Rente- og gebyrfrit
  • 0 kr. i udbetaling

Tilpas din Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 har infinity skærm. Det betyder, at skærmen er i en helt anden klasse end tidligere. Med det nye 18,5:9-format er skærmen ikke bare større, og med smallere kanter, den er også længere, så der rent faktisk er mulighed for at multitaske.

To vinduer kan åbnes over hinanden, så man fx kan streame og skrive beskeder samtidig. Hjem-knappen sidder stadig i bunden af skærmen, men er nu kun en tryksensor, så der ikke er en fysisk knap. Den smalle skærm gør det nemt at holde på telefonen og navigere med en hånd.

Fingertryks-scanneren er også flyttet om på bagsiden, for at give mest mulig plads til skærm.

Samsung har overgået sig selv igen og har virkelig optimeret designet og skubbet standarden til helt nye grænser. Hvis du er til vanvittigt state of the art design i super flotte farver, så er S8+ telefonen lige noget for dig. Vælg mellem 3 lækre farver, Midnight Black, Orchid Grey eller Arctic Silver.

Disse er farverne der kan få dig til, at vælge noget andet end bare sort igen! Telefonen er lavet i et lækkert helstøbt design af metal og glas med afrundede bløde kanter, så den ligger fantastisk godt i hånden.En telefon der bare skal ses!

Fingertryks-scanneren, der er rykket om på bagsiden, sidder perfekt for pegefingeren når man holder telefonen. Oven i dette er der en iris-scanner, der kan registrere brugeren lynhurtigt og som også er op til 200 gange så sikkert som fingertryks-scanneren. Dette er også praktisk når telefonen fx sidder i bilen og man ikke kan tilgå fingertryks-scanneren.

Som altid kommer Samsungs topmodeller med IP68-certificering, hvilket betyder, at de kan nedsænkes i vand ned til 1,5 meters dybde i op til 30 minutter, praktisk set betyder det bare, at man ikke skal bekymre sig om vind og vejr. Samsungs S8 kan bruges til alt over alt når som helst og hvor som helst.

Med to separate fotodioder virker kameraet på S8 næsten som det menneskelige øje. Med en hurtigere og mere nøjagtig autofokus, og en større lysfølsomhed, er der altid sikkerhed for gode, skarpe billeder under alle forhold.
Hardware
Størrelse 148.9 x 68.1 x 8 mm
Model Touch
Vægt 151g g
Display størrelse 5.6”
Hovedtelefon forbindelse 3.5mm jack
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
GPS A-GPS
USB 3.0
Bluetooth v5.0, A2DP, LE, aptX
IR Nej
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android 7.0
Intern hukommelse 64 GB
Ekstern hukommelse Micro SD
Max. ekst. hukommelse 256 GB
Display opløsning 1440 x 2960 pixels (~568 ppi pixel density)
NFC chip (aktiv) False
Fingertryksscanner Ja
Irisscanner Ja
Ansigtsgenkendelse Ja
Kamera
Video framerate 2160p@60fps fps
Opløsning 12 MP Megapixels
Autofokus Ja
Flash/kameralys LED
Front kamera 8 MP
Multimedia
Audio Playback MP3/WAV/eAAC+/FLAC player
Video Playback MP4/DivX/XviD/H.265 player
Java Support Nej
Bluetooth Stereo (A2DP) Ja
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg