Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

Galaxy S10e

Køb

Med imponerende 5.8” Flad Super AMOLED skærm

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
Lillebror uden at være lille. Med den nye Galaxy S10e får du rigtig meget telefon for pengene. Samsung Galaxy S10e er skabt på baggrund af mere end 10 års erfaring og udvikling af mobiltelefonen. Og resultatet er ikke til at tage fejl af, Samsung har skabt endnu en mobil i topklassen.

Der er ikke sparet på hverken det indre eller det ydre i Samsung Galaxy S10e. Med en imponerende 5.8” Flad Super AMOLED skærm, i 2280x1080 opløsning er du sikker på en knivskarp oplevelse. Tager du mange selfies og deler dem på de sociale medier, er Galaxy S10e lige noget for dig. Med det knivskarpe frontkamera er du sikker på, at dine selfies bliver i den højeste opløsning. Selfiekameraet er flyttet ind i selve skærmen, som betyder, at du får en infinity skærm uden knapper eller indhak, der normalt forstyrrer.

Bag den flotte skærm gemmer der sig en af de mest intelligente telefoner Samsung nogensinde har skabt. F.eks. kommer Galaxy S10e med automatisk tilpasning af lysforholdene. På den måde slipper du for selv at justere lysstyrken.
Er du typen, der spiller krævende spil, eller køre tunge programmer på din telefon, kommer Samsung Galaxy S10e heller ikke til at skuffe dig. Den kommer nemlig med 6GB RAM og 128GB hukommelse, så du er garanteret en masser af kraft! Det automatiske dampkammer lukker mere varme ud, hvilket gør telefonen perfekt til gaming og multitasking.

Det er aldrig sjovt at stå midt på dagen og være løbet tør for strøm på mobilen. Samsung Galaxy S10e kommer med et batteri på voldsomme 3100 mAh. Ikke nok med det! Batteriet er samtidig intelligent, så det sikrer dig strøm i 24 timer. Så hvis du vil være sikker på, at din telefon holder strøm hele dagen, så er Samsung Galaxy S10e det rette valg for dig.

Selvom S10e er desuden spækket med fede detaljer og en stor skærm. Og så er den stadig utroligt let med sine blot 151 g. Fingeraftrykslæseren har også fået et løft. På forgængeren sad den bagpå, nu har Samsung flyttet den ud på siden. Din finger vil derfor på en naturlig måde placere sig lige ved fingeraftrykslæseren, det sikre dig en hurtig og sikker oplåsning af telefonen.
Hardware
Størrelse 142.2 x 69.9 x 7.9 mm
Model Touch
Vægt 150 g
Display størrelse 5.8", 82.8 cm2
Hovedtelefon forbindelse 3.5mm jack
Simkorttype Nano-SIM (Hybrid = dual-sim el. sd-kort)
Farver Prism Black
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900/4G LTE
GPS A-GPS
USB 3.1
Bluetooth 5.0, A2DP, LE, aptX
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android 9.0 (Pie)
Intern hukommelse 128 GB
Ekstern hukommelse Micro SD
Max. ekst. hukommelse 512 GB
Display opløsning 1080 x 2280 pixels, 19:9 ratio (~438 ppi density)
Processor Octa-core 2x2.8 GHz
RAM 6 GB
NFC chip (aktiv) True
Fingertryksscanner Ja
Ansigtsgenkendelse Ja
Kamera
Videoopløsning 2160p@60fps, 1080p@240fps, 720p@960fps, HDR, dual-video rec
Opløsning 12 Megapixels
Autofokus Ja
Flash/kameralys LED
Front kamera 10 Megapixels
Multimedia
FM Radio Nej
Bluetooth Stereo (A2DP) Ja
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja
Salgspakke
Salgspakken indeholder Datakabel, Rejseadapter, Udskubningsstift, USB-konnektor, AKG-hovedsæt

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg