Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

Galaxy S10

Køb

Med fingeraftrykslæser i skærmen

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
Nu er den her! Og du kommer ikke til at blive skuffet. Galaxy S10 er Samsungs nyeste topmodel, for det er tydeligt at mærke, at der her er tale om en smartphone, der er bygget på de seneste 10 års konstant udvikling. Resultatet er en mobil, hvor mulighederne er ubegrænsede.

Med Galaxy S10 får du sindssyg meget skærm for pengene – uden at mobilen i sig selv bliver stor og besværlig at holde om. Du får hele 6.1” QHD+ buet Super AMOLED skærm, der giver dig en knivskarp 3040x1440 opløsning.

Men en stor skærm gør i sig selv ikke hele forskellen. Det hele fuldendes derimod af kunstig intelligens, der medfører, at skærmen automatisk tilpasser sig til lysforhold, som sikrer dig, at skærmen er optimalt indstillet. Den avancerede skærm brydes hverken af knapper eller indhak, og det lille, men super-gode frontkamera er flyttet til siden, så du får en uendelig skærm uden forstyrrelser.

Og når vi nu taler om kameraet, så er der virkelig også på denne front kommet nogle vilde opgraderinger. Så hvis du er vild med at tage billeder i højeste kvalitet, så er Galaxy S10 lige noget for dig! Mobilen er udstyret med trippelkamera, som i endnu højere grad en tidligere tager professionelle billeder. Med en vidvinkel på op til 123 grader og 2x optisk zoom, er du sikker på at fange hver en lille detalje. Kameraet har to blænderindstillinger og tilpasser sig lysforholdene på præcis samme måde som det menneskelige øje. Har du lyst til at være kreativ med dine billeder kan du som noget nyt ændre på dybdeskarpheden, så det du vil fremhæve, kommer til at stå ekstra skarpt, mens baggrunden sløres kunstnerisk.

Når du holder Galaxy S10 i din hånd, kan du i den grad også mærke forskellen. På design-siden har smartphonen fået integreret fingeraftrykslæseren i skærmen, og så er den både blevet tyndere og lettere end de tidligere modeller. Og det sker på trods af det får du mere batterikapacitet og kraft. Batteriet holder også længere, da din mobil nu registrerer, hvordan du bruger den, og kan spare strøm ved at slukke for de funktioner, du ikke aktivt har gang i.

Samsung har igennem flere år været på forkant, når det kommer til trådløs opladning. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at de igen presser barren endnu højere, hvad det angår. Derfor kommer Galaxy S10 selvfølgelig udstyret med trådløs opladning. Men det er ikke kun af selve mobilen, men også mellem enheder. Det betyder, at Galaxy S10 f.eks. kan oplade andre mobiler, dine høretelefoner eller dit smartur. Ovenikøbet mens du bruger telefonen.
Bemærk at den indbyggede fingeraftrykslæser ikke virker, hvis der er monteret PanzerGlass.
Hardware
Størrelse 149.9 x 70.4 x 7.8 mm
Model Touch
Vægt 157 g
Display størrelse 6.1", 93.2 cm2
Hovedtelefon forbindelse 3.5 mm jack
Simkorttype Nano-SIM (Hybrid = dual-sim el. sd-kort)
Farver Prism Black, Prism White
Netværk og forbindelse
Netværk
GPS A-GPS
USB 3.1
Bluetooth 5.0, A2DP, LE, aptX
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android 9.0 (Pie)
Intern hukommelse 128 GB
Ekstern hukommelse Micro SD
Max. ekst. hukommelse 512 GB
Display opløsning 1440 x 3040 pixels, 19:9 ratio (~550 ppi density)
Processor Octa-core 2x2.8 GHz
RAM 8 GB
NFC chip (aktiv) False
Fingertryksscanner Ja
Ansigtsgenkendelse Ja
Kamera
Videoopløsning 2160p@60fps, 1080p@240fps, 720p@960fps, HDR, dual-video rec.
Opløsning 12 Megapixels
Autofokus Ja
Flash/kameralys LED
Front kamera 10 Megapixels
Multimedia
FM Radio Nej
Bluetooth Stereo (A2DP) Ja
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja
Salgspakke
Salgspakken indeholder Datakabel. Rejseadapter, Udskubningsstift, USB-konnektor, AKG-hovedsæt

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg