Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

Galaxy Note8

Køb

Præmium design af metal og glas

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
Samsung Galaxy Note8 er blevet opgraderet på kamerafronten, således at Note8 nu kommer med dual kamera bag på telefonen. Kameraet har en avanceret teknologi, som giver et skarpt fokus, selv under vanskelige lysforhold.
Samtidig er kameraet så hurtigt, at det kan forenkle arbejdsopgaver ved hurtiglæsning af QR koder, stregkoder og lignende.

Samsung har udnyttet telefonens størrelse til det yderste og brugt hver en tomme, så du får meget mere skærm. Den store infinity skærm, som går helt ud til kanterne, giver dig et bedre overblik og muligheden for at arbejde mere effektivt ved at have flere skærmbilleder åbent samtidig, om det er at tjekke mails, video møder eller tjekke lagerstatus.

Med S-pennen kan du altid tage noter, uden at misse noget. Tag noter direkte på skærmen uden at åbne skærmen. Den smarte pen er integreret i telefonen så du altid kan have den med og aldrig glemmer den.

Samsung’s nye flotte design som vi kender fra S8, går igen her ved Note8, dog skiller Note 8 sig ud med at have en anelse mere firkantede hjørner og være en smule større.
Note8 er lavet i et lækkert og helstøbt design af metal og glas, som giver dig en premium oplevelse og du stolt kan vise frem til venner og forretningsforbindelser.

På bagsiden af telefonen er en fingertryks-scanneren, som gør det nemt at få adgang til telefonen når den holdes i hånden. For at øge sikkerheden endnu mere, har telefonen også en iris-scanner, som hurtigt kan registrere brugeren også selvom du skulle sidde i bilen og ikke har mulighed for at holde telefonen mens man kører. Iris scanner er op til 200 gange mere sikker end fingertryksaflæsning. Med Note8 kan du være sikker på at dine forretningshemmeligheder er sikret.

Samsung’s Note8 er selvfølgelig også IP68-certificeret, som betyder at den kan nedsænkes i vand ned til 1,5 meters dybde i op til 30 minutter. Praktisk set betyder det bare, at man ikke behøver bekymre sig om det danske vejr, når man bruger Note8.

Med Note8 har Samsung introduceret hybrid – Hvilket vil sige at du kan vælge mellem at have et ekstra hukommelses kort i eller et ekstra simkort. Med muligheden for dualsim, er Note8 den perfekte telefon til arbejde og privat, da du både kan bruge dit privat og arbejdsnummer i telefonen og slipper for at bruge 2 telefoner.
Hardware
Størrelse 162.5 x 74.6 x 8.5 mm
Model Touch
Vægt 195 g
Display størrelse 6.3 inches
Hovedtelefon forbindelse 3.5mm jack
Simkorttype Dual SIM (Nano-SIM)
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
GPS A-GPS
USB 3.1
Bluetooth 5.0, A2DP, EDR, LE
IR Nej
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android 7.1 (Nougat)
Intern hukommelse 64 GB
Ekstern hukommelse Micro SD
Max. ekst. hukommelse up to 256 GB GB
Display opløsning 1440 x 2960 pixels
Processor Octa-core 2.3GHz+1.7GHz
RAM 6.0 GB
NFC chip (aktiv) False
Fingertryksscanner Ja
Irisscanner Ja
Ansigtsgenkendelse Ja
Kamera
Videoopløsning 2160p@30fps
Video framerate 30 fps
Opløsning Dual 12 Megapixels
Flash/kameralys LED
Front kamera 12 Megapixels
Multimedia
Audio Playback MP3/WAV/WMA/eAAC+/FLAC player
Video Playback MP4/DivX/XviD/WMV/H.265 player
Java Support Nej

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg