Aflevér din gamle mobil og få tilskud til en ny.

Se tilskud

Aflevér din gamle mobil og få tilskud til en ny.

Se tilskud

Stærk pris på

Samsung Galaxy Z FLip
Kun 240 kr./md.

Mindstepris: 10.660 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Hurtig levering

ULTRATYNDT, FOLDBART GLAS

Foldbart glas har for
alvor set dagens lys.

Samsung har med Samsung Galaxy Z Flip gjort noget ingen andre har formået. Nemlig at lave en mobil med foldbart glas-display. Og endda helt uden at gå på kompromis med skærm-oplevelsen.

Den højtopløselige, ultratynde skærm åbnes let og vil uden tvivl imponere dig. Men selvom telefonen er foldet, kan du stadig få notifikationer på den sammenklappede front.

Se Galaxy Z FLip

EN DESIGNREVOLUTION

Lad din mobil være et
stil-statement.

Du har din mobil med dig de fleste steder. Så hvorfor ikke have én smartphone, der bidrager til en eksklusiv og elegant stil? Det gør Samsung Galaxy Z Flip. Med sin helt nye form er Z Flip med til at redefinere udtrykket for smartphones.

Kombinationen af glas og metal emmer af luksus - uanset om du vælger den tidsløse sorte udgave eller den moderne lilla. Begge har en smukt og glansfuld finish.

Se Galaxy Z FLip

Samsung S20-serien

Skarpe priser!
Fra kun 171 kr./md.

Mindstepris: 7.780 kr.

ET KAMERA UD OVER DET SÆDVANLIGE

Ét foto - masser af muligheder

Kender du det, at du ikke altid er helt tilfreds med de billeder, som du får i kassen? Eller at du aldrig får brugt alle de fede kamera-features, som din mobil har? Så er Samsung Galaxy Z Flip lige noget for dig.

Med funktionen "Single take" kan du nemlig udnytte mobilens kamerapotentiale ved hjælp af kunstig intelligent, der lader den tage 5-14 billeder ved ét enkelt fingertryk. Så kan du efterfølgende vælge det aller bedste.

Se Galaxy Z FLip

1 ÅRS GRATIS CARE+

Din nye Samsung Galaxy
Z Flip er sikret.

Der er ingen tvivl om, at Samsung med Galaxy Z Flip har startet intet mindre end en designrevolution. Derfor ville det selvfølgelig også være naturligt, hvis du var bekymret for, hvad det ville betyde, hvis noget skete med mobilen.

Samsung har dog sørget for, at du slet ikke behøver bekymre dig om revner eller andre uheld. Ikke alene får du kvit og frit et cover sammen med Galaxy Z Flip. Du har desuden mulighed for at få Care+ gratis i et år. Læs mere her.

Se Galaxy Z FLip

Køb Samsung Galaxy Watch på afbetaling

Den ultimative legekammerat til din nye Samsung Galaxy S20 | S10+ | S20 Ultra.

Få den optimale Galaxy-oplevelse med en kombination af Samsungs flagsskib og deres super fede smart watch. Køb på afbetaling rente- og gebyrfrit. Fra kun 75 kr./md.

Se Galaxy Watch

Samsung Galaxy Buds+

Optimeret lyd med perfekt balance mellem nuancer og dybde.

Galaxy Buds+ er et kvalitets-headset, som er udviklet af AKG, der giver dig en fyldig lydoplevelse - uanset om du lytter til musik, podcasts eller noget helt tredje.

Se Galaxy Buds+

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg