Samsung Galaxy S8 | S8+

Skarp pris!
fra kun 163 kr./md.

Mindstepris: 5.770 kr.

Fri fragt

O kr. i udbetaling

14 dages returret

Innovativ skærm med
ubegrænsede muligheder

Samsung Galaxy S8 og S8+ kommer til at revolutionere markedet med deres kant-til-kant infinity-skærm, som giver mobilerne et grænseløst udtryk. 

Du får meget mere skærm, uden at mobilens størrelse øges. Det gør, at måden, du bruger din mobil på, virkelig kan udfoldes. Du kan f.eks. se film og skrive beskeder samtidigt.

Så lad dig ikke begrænse, men kast dig i stedet ud i en verden af innovative muligheder.

Bestil Samsung S8   Bestil Samsung S8+

Skarpt fokus &
større lysfølsomhed

Nøjagtig autofokusering og lysfølsomhed i verdensklasse er nøgleordene til at beskrive det kamera, der følger med de to nye modeller fra Samsung.

De enkelte pixels i kameraet har to separate fotodioder, så du kan knipse løs og tage endnu skarpere billeder - endda også under mørkere lysforhold.

Bestil Samsung S8   Bestil Samsung S8+

oplev fx.

berlin
new york
istanbul

kun hos 3

oplev storbyerne i 59 lande
med 3likehome

OPLEV FX. BERLIN, NEW YORK OG ISTANDBUL.

Iris-scanner
- sikkert & enkelt

Med Samsung Galaxy S8 og S8+ får du det nyeste indenfor sikkerhed. Du kan nemlig låse din mobil op med et enkelt blik med den integrerede iris-scanner.

Det er ikke bare 200 gange mere sikkert end fingeraftrykslæsning - der er også super hurtigt. Hvis du har det bedre med at låse mobilen op med et fingeraftryk, så har du selvfølgelig stadig mulighed for at bruge denne metode.

Det vil gøre din mobiloplevelse sikker og enkel.

Bestil Samsung S8    Bestil Samsung S8+

Bestil & afhent samme dag

Drop ventetiden og undgå at gå forgæves. Med Click & Collect kan du reservere din nye mobil eller tablet og selv svinge forbi og hente den i en af vores 3Butikker samme dag.

Læs mere

 

Tidløst design
- tilpasset vind & vejr

Designet har nået et helt nyt niveau, når det kommer til Samsung Galaxy S8 og S8+! Begge er en kompromisløs kombination af glas og metal. Det slanke design og de integrerede knapper giver dig den ultimative mobiloplevelse.

Men ikke nok med det. S8 og S8+ er begge IP68-klassificeret, som betyder, at de kan sænkes ned i op til 1,5 m dybde vand i 30 minutter - uden at at du behøver at være nervøs.

Så tag din mobil med dig overalt. Uanset vind og vejr!

Bestil Samsung S8    Bestil Samsung S8+

Gratis forsikring i 2 måneder

Køb din Samsung S8 eller S8+ hos os og få forsikret din nye telefon med det samme. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som tyveri, væskeskader og skærmbrud.

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere om 3Forsikring

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg