Husk du får GRATIS hjemmelevering og fri retur helt frem til 21/2!

Husk du får GRATIS hjemmelevering og fri retur helt frem til 21/2!

Forudbestil nu
og tilkøb

headset
+ SmartTag
for 79 kr.

Værdi op
til 1928 kr.

Samsung Galaxy
S21 Series 5G.

Forudbestil nu!

Fra kun 141 kr./md.

Se modeller

Mindstepris: 6.700 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Rente- og gebyrfri afbetaling

VILDT LANCERINGSTILBUD T.O.M. 28/1

Tilkøb et trådløst headset + SmartTag for kun 79 kr.

Nu kan du få meget mere for pengene, hvis du forudbestiller din nye Samsung Galaxy S21, S21+ eller S20 Ultra t.o.m. 28/1. Har du købt en S21 eller S21+ har du nemlig mulighed for at tilkøbe det trådløse headset Samsung Galaxy Buds Live + SmartTag til kun 79 kr. Har du købt en Galaxy S21 Ultra kan du vælge de helt nye Buds Pro i stedet. Værdi op til 1.928 kr.

Du gør krav på tilbuddet direkte i Samsungs medlemsapp. Du skal bare huske at gøre det senest 14/2.

Se S21-modeller

SAMSUNG GALAXY S21 5G ULTRA

Samsungs bedste kamera
NOGENSINDE!

Galaxy S21Ultra 5G er udstyret med det bedste kamera fra Samsung nogensinde og topper endda sin forgænger. Og ved hjælp af super-avanceret kunstig intelligens er det endda blevet endnu lettere at tage de mest fantastiske billeder og dynamiske videoer, som er en professionel værdig.

De fire kameraer på bagsiden, der giver dig hele 108 MP, indgår i perfekt synergi, og som via masser af pixels, telefoto, ultravidvinkel og dybdefokus, gør dig i stand til at indfange alle de mindeværdige stunder på den bedst tænkelige måde.

Fra kun 210 kr./md.

Se Galaxy S21 Ultra

NONA BINNING TEKNOLOGI

Stærke billeder i svage lysforhold

Uanset hvilken mobil fra S21-serien,  du vælger, vil du takket være kombinationen af stor blænderåbning, optik i verdensklasse og store kamerasensorer slipper der mere lys ind. Det vil gøre dine billeder fortryllende - også når lysforholdene er langt fra optimale.

Se S21-modellerne

NONA BINNING TEKNOLOGI

Stærke billeder i svage lysforhold

Uanset hvilken mobil fra S21-serien,  du vælger, vil du takket være kombinationen af stor blænderåbning, optik i verdensklasse og store kamerasensorer slipper der mere lys ind. Det vil gøre dine billeder fortryllende - også når lysforholdene er langt fra optimale.

Se S21-modellerne

SAMSUNG GALAXY S21

Ikonisk & innovativ.

Som alle tre mobiler i den nye Samsung-serie formår Galaxy S21 på en og samme tid at være ikonisk med sit stilsikre design i hårdfør glas og metal, der udstråler eksklusivitet og innovativ med sit topmoderne display med hele 120 Hz, der gør det til en leg at skifte mellem den mest krævende apps.

Og så er Samsung Galaxy S21 selvfølgelig 5G-ready, så du er klar, når det nye netværk for alvor rulles ud og giver dig hastisheder, du kun har turde drømme om.

Fra kun 141 kr./md.

Se Galaxy S21

SAMSUNG GALAXY S21+

En stor, men slank mobiloplevelse.

Samsung Galaxy S21+ vil på alle måder give dig en stor mobiloplevelse. Der er nemlig hverken sparret på kræfter, batteri eller hukommelse. Men uden at telefonen fremstår klodset.

Alt dette gør dig i stand til at klare endnu mere med din smartphone, som pga. hyper-intelligente processer både gør mobiloplevelsen hurtigere og mere brugervenlig. Og så får du selvfølgelig lynopladning, så du på bare 30 min. kan oplade 50% af telefonens batteri.

Fra kun 180 kr./md.

Se Galaxy S21+

Nyhed fra Samsung
Galaxy Buds Pro

Kun 57 kr./md.

Med en lydkvalitet, der er svær at slå, smarte funktioner til tale og støjreduktion samt vandtætte egenskaber i henhold til IPX7 giver Galaxy Buds Pro en helt ny helhedsoplevelse.

Kontantpris 1.710 kr.

Læs mere

Få din nye Samsung forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye Samsung. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg