Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

skynd dig!

gratis
oprettelse
på alt!

Samsung Galaxy S21|S21+

Find din favorit!
fra kun 141 kr./md.

Mindstepris: 6.600 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

Hurtig leveringVILDT TILBUD T.O.M. 2/5

Køb idag og får et GRATIS Buds Pro-headset

Nu kan du få meget mere for pengene, hvis du bestiller din nye Samsung Galaxy S21 eller S21+ t.o.m. 2/5. Så kan du nemlig helt kvit og frit får de lækre, trådløse Buds Pro-headset med i købet, som har en værdi af 1.699 kr.

Du gør krav på tilbuddet direkte i Samsungs medlemsapp. Du skal bare huske at gøre det senest 16/5.

Se Galaxy S21   Se Galaxy S21+

EN TOPMODEL MED FART PÅ! 

Lad Galaxy S21 eller S21+
blive din nye bedste ven.

Vil du gøre din hverdag lidt mere episk? Så burde du virkelig overveje at stifte nærmere bekendtskab med Samsung Galaxy S21 eller S21+. Begge modeller er nemlig med til at sætte lidt mere kulør på hverdagen med deres revolutionerende kamera, høje batteri levetid og ikke mindste stilsikre design.

De lækre phantom-farver er perfekte til at komplimentere din stil, så du får det udtryk, der passer aller-bedst til dig.

Se Galaxy S21   Se Galaxy S21+

ZOOM, NIGHT MODE & MASSER AF MP

Et kamera der fanger
hvert enkel detalje.

Uanset om din kærlighed falder på Samsung Galaxy S21 eller S21+, får du et verdensklasse kamera, som gør dig i stand til at skyde de mest uforglemmelige billeder - uanset om du kaster dig over landskaber, portrætter eller close-ups.

Begge smartphones er proppet med nyeste teknologi, som bl.a. betyder, at du kan tage smukke billeder selv under dårlige lysforhold. Og den effektive zoom sikrer, at intet motiv længere er for langt væk.

Se Galaxy S21   Se Galaxy S21+

5G-READY

Smartphones gearet til fremtiden.

Der går ikke lang tid, før 5G-netværket bliver tilgængeligt. Og der er ingen tvivl om, at det kommer til at revolutionere din mobil-oplevelse. Hvis du ellers har en mobil, der kan udnytte de nye teknologiske muligheder.

Og det kan både Samsung Galaxy S21 og S21+. Begge er fremtidssikret ved at være 5G-ready, så du kan være klar til at give den fuld gas, når startskuddet lyder.

Se Galaxy S21   Se Galaxy S21+

TO MODELLER - SAMME FEDE FEATURES

Find dit perfekte match
- Lige nu til samme pris!

Samsung S21 og S21+ deler stort set alle de samme features - på nær størrelsen. Og det er jo meget forskelligt, om du ønsker den helt store mobiloplevelse eller ønsker en smartphone, der er stor af format, men mindre i størrelse. Find din favorit nu.

Se Galaxy S21   Se Galaxy S21+

BATTERI TIL HELE DAGEN

Kør langt på literen
- og tank hurtigt op.

Begge Samsung Galaxy S21-modeller er udstyret med et super intelligent batteri, som sikrer, at du bliver holdt kørende i op til over et døgn. Og når det uundgåelige sker, at der er brug for en opladning, så kan du glæde dig over, at det går super stærkt med Super Fast Charging - og det kan endda gøres trådløst..

Og en ekstra fed feature er, at du faktisk også kan bruge din Galaxy S21 eller 21+ til at oplade dit mobiltilbehør, som understøtter trådløsopladning.

Se Galaxy S21   Se Galaxy S21+

Få din nye Samsung forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye Samsung. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Den perfekte makker
Samsung Galaxy Watch 3

Kun 88 kr./md.

Forbedre din mentale og fysiske sundhed med Samsung Galaxy Watch 3. Uret måler din søvn, og iltniveau i dit blod og giver dig motivation til din træning.

læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg