Aflevér din gamle mobil og få tilskud til en ny.

Se tilskud

Aflevér din gamle mobil og få tilskud til en ny.

Se tilskud

Samsung Galaxy S10

til en crazy pris
kun 135 kr./md.

Mindstepris: 6.340 kr.

Fri fragt & returnering

0 kr. i udbetaling

14 dages returret

TRIPPEL-KAMERA I VERDENSKLASSE

Ta' billeder som de
professionelle

For første gang kommer Samsungs flagskib med hele tre kamera på bagsiden. Det giver dig en vidvinkel på op til 123 grader og 2x optisk zoom, som gør, at du let fanger hver eneste lille detalje og får billeder i den vildeste kvalitet.

Du kan endda ændre dybdeskarpheden og dermed kunstnerisk sløre baggrunden for at få et professionelt look.

Samsung S10

SLANKT DESIGN MED INDBYGGET FINGERAFTRYKSSCANNER

Masser af skærm og
design for pengene

I forhold til forgængerne er Samsung Galaxy S10 og S10+ også blevet designmæssigt opgraderet. Det betyder, at du får en Super AMOLED-skærm, der ikke afbrydes knapper eller indhak - og så er mobilerne blevet endnu slankere.

For at fuldende det fantastiske design er både Galaxy S10 og S10+ udstyret med en fingeraftryksscanner, der ligger direkte i skærmen. Det er både stilrent, hurtigt og sikkert.

Samsung S10

MASSER AF BATTERI TIL DIG OG ANDRE

Trådløs opladning &
mulighed for deling

Selvom designet er blevet endnu mere strømlinet, så er der ikke gået på kompromis med batteristørrelsen - og det gælder begge modeller. Det betyder, at du har rigeligt med batteri til at holde en hel dag.

Som de tidligere modeller kommer Galaxy S10 og S10+ med trådløs opladning. Men som noget helt nyt kan du også via din mobil trådløst oplade andet udstyr, som understøtter denne teknologi. Så del løs og spred energien.

Samsung S10

Køb Samsung Galaxy Watch på afbetaling

Den ultimative legekammerat til din nye Samsung Galaxy S10 | S10+.

Få den optimale Galaxy-oplevelse med en kombination af Samsungs flagsskib og deres super fede smart watch. Køb på afbetaling rente- og gebyrfrit. Fra kun 70 kr./md.

Se Galaxy Watch

Få din nye Samsung forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye Samsung. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg