GALAXY NOTE8

- en stor oplevelse
fra 241 kr./md.

Mindstepris: 8.110 kr.

 

Fri fragt
Hurtig levering
14 dages returret

Udtryk din personlighed med den nye S Pen

Slip begrænsningerne og lad din personlighed udfolde sig. Med Galaxy Note8 får du nemlig den nye S Pen, som gør dig i stand til at udtrykke din skrive- og tegnestil. Og du behøver hverken at låse mobilen op eller tage handsker af først.

Støv og vand skal heller ikke sætte en stopper for kreativiteten. Galaxy Note8 er IP68-klassificeret, som betyder, at du uden problemer kan sænke telefonen ned på 1,5 meters dybde.

bestil

Skarpt fokus & ekstern hukommelse

Note8 sætter omgivelserne i skarp fokus! Dual kameraet har to seperate fotodioder, som tilsammen sikrer et lynhurtigt og præcist autofokus - uanset afstand og lysforhold.

Og så kan du med din nye Note8 tilføje ekstra, ekstern hukommelse. Eller et ekstra SIM-kort, hvis du hellere vil det.

bestil

 

Lækkert design & høj sikkerhed

Samsung Galaxy Note8 sprænger rammerne, når det kommer til design. Infinity-skærmen giver i kombination med de integrerede knapper en vild mobiloplevelse.

Men ikke nok med det! Du er ikke begrænset til kun at bruge en app ad gangen, men kan have flere tjenester kørende.

Som prikken over i'et får du både iris- og fingertryksscanner med, der gør din Note8 til en topsikret fæstning.

bestil

Bestil & afhent samme dag

Drop ventetiden og undgå at gå forgæves. Med Click & Collect kan du reservere din nye mobil eller tablet og selv svinge forbi og hente den i en af vores 3Butikker samme dag.

Læs mere

 

Gratis forsikring i
2 måneder

Køb din mobil hos os og få forsikret din nye telefon med det samme. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere om 3Forsikring

FÅ NYT OM SKARPE TILBUD OG NYE MOBILER

Vil du være den første til at få at vide, når nye mobiler bliver lanceret, når der er gode tilbud, eller hvis du kan deltage i spændende konkurrencer med eventyrlige præmier?

Så skriv dig op her - så sørger vi for, at du altid er opdateret.

Vi passer godt på din mail og deler den ikke med andre. Vi sender dig abonnementstjek og holder dig opdateret om tilbud, produkter, tjenester og hvis din ordre ikke gennemføres. Vi kan kontakte dig via mail, sms/mms, telefon eller sociale medier.

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg