Samsung Galaxy A3 | A5

til skarpe priser
fra kun 64 kr./md.

Mindstepris: 2.920 kr.

 

Fri fragt
Hurtig levering
14 dages returret

Stjerneskud fra Galaxy A-serien!

Nu kan du få fingrene i den nye Samsung Galaxy A-serie, og du vil opleve, at der er sket noget af et attitudeskift. De to nye modeller er nemlig designet i samme lækre kvalitet, som du kender fra Galaxy S7.

Som endnu en bonus er den nye A3 og A5 både stænk- og støvtæt, så du kan smutte en tur på stranden, skiløjpen eller ud i øsende regnvejr uden at skulle bekymre dig om mobilen.

fra kun

130,-

pr. md.

klar til bold?

tal og vær online i rusland
- uden det koster ekstra

Mindstepris 230 kr.
FRA KUN 130 KR/MD.Samsung Galaxy A3

Den nye Galaxy A3 model er en sjovere, federe og mere enkel version end sin forgænger. Og du vil i den grad kunne mærke opgraderingen.

Du får bl.a. en super HD-skærm og et lynhurtigt kamera, som du kan aktivere på ingen tid, så du kan fange alle dine særlige øjeblikke.et. Frontkameraet har 8 MP, og bagkameraet har hele 13 MP, så du får levende billeder.

Fra kun 64 kr./md.

Bestil Galaxy A3


Fang alle detaljer

Uanset om du kaster dig over Samsung Galaxy A3 eller A5, så kommer du ikke til at gå på kompromis med kameraet.

Begge modeller er udstyret med skarpe linser, der ikke kun startes lynhurtigt, men som også fanger alle detaljer.

Med de mange forudinstillede filtre kan du desuden slippe din kreativitet fri og give dine yndlingsbilleder et ekstra pift!


Samsung Galaxy A5

A5 giver dig en mobil-oplevelse i en helt ny dimension. Med en skærm på hele 5,2" får du i den grad mere mobil - og stadig til en vildt skarp pris.

Ligesom med A3 er Galaxy A5 indpakket i et elegant tyndt design, der er lavet i glas og metal i højeste kvalitet, som gør, at den både er smuk for øjet og ligger godt i hånden.

Og så er den endda udstyret med et 16 MP kamera - både på front- og bagside.

Fra kun 88 kr./md.

Læs mere om A5

Samsung Galaxy A
- Perfekt til det danske vejr

Har du en aktiv livsstil, eller er du træt af at det danske vejr, som kan sætte en pind i hjulet, hvis du har brug for at bruge din mobil, mens du er ude?

Så er der noget at komme efter med den nye Galaxy A-serie!

Begge mobiler er nemlig IP68 certificeret, som betyder, at de kan tåle at blive nedsænket i vand på op til 1,5 meters dybde i 30 minutter.

FÅ NYT OM SKARPE TILBUD OG NYE MOBILER

Vil du være den første til at få at vide, når nye mobiler bliver lanceret, når der er gode tilbud, eller hvis du kan deltage i spændende konkurrencer med eventyrlige præmier?

Så skriv dig op her - så sørger vi for, at du altid er opdateret.

Vi passer godt på din mail og deler den ikke med andre. Vi sender dig abonnementstjek og holder dig opdateret om tilbud, produkter, tjenester og hvis din ordre ikke gennemføres. Vi kan kontakte dig via mail, sms/mms, telefon eller sociale medier.

Gratis forsikring i 2 måneder

Køb din Samsung hos os og få forsikret din nye telefon med det samme. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som tyveri, væskeskader og skærmbrud.

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere om 3Forsikring

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg