Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

Xiaomi

kun
hos 3

Redmi 6 | Xiaomi

- Få det bedste
kamera til prisen

Kun 32 kr./md.

Læs mere

Mindstepris: 1.900 kr.
XIAOMI - KUN HOS 3

Fri fragt

Hurtig levering

14 dages returret

INTELLIGENT KAMERA

Landskab eller selfies?
Få et kamera, der kan alt!

Sjældent vil du opleve en smartphone med så fantastisk et kamera til en pris så venlig, som du får med Redmi 6 fra Xiaomi - Verdens fjerde største leverandør af mobiler.

Du får et intelligent dual-kamera med 12 og 5 MP, der tager strålende billeder i verdensklasse, hvor du helt automatisk får dit motiv til at stå knivskarp, mens baggrunden slørres kunstnerisk.

Læs mere

STRØMLINET DESIGN

Design og funktion
i tidløs forening

Redmi 6 kommer i et lækkert, strømlinet design med bløde rundede hjørner, der giver mobilen et eksklusivt look, samtidig med at det gør, at den store 5,45" HD-skærm ligger godt og sikkert i hånden. Lås mobilen op med den elegante finger-censor som funktionelt er placeret på smartphonens bagside, hvor du naturligt ville placere din finger.

Læs mere


kun hos 3

Brug mobilen i 64 lande
uden det koster ekstra!

99% af danskernes rejser dækkes af 3LikeHome.

se abonnementer

OPLEV FX USA, TYRKIET, TAILAND & KINA

KRAFTFULD KERNE - HØJ EFFEKTIVITET

Få power nok til alle
dine apps

Selvom prisen på Redmi 6 er trykket helt i bund, så er der ikke blevet gået på kompromis med smartphonens ydeevne eller effektivitet. Octa-kernen i mobilen søger nemlig for, at du har rigeligt med kraft til at multitaske mellem apps.

Men selvom der er fart på, så går det ikke ud over batteriet på hele 3000 mAh, da alle processorer er super energi-effektive.

Læs mere

VERDENS 4. STØRSTE LEVERANDØR

Ærlige priser
& masser af fede features

Xiaomi har en målsætning om at give dig mobiler, hvor designet er løftet til et nyt niveau, der er spækket med saft, kraft og fede funktioner, og hvor du får et kamera, der kan noget ud over det sædvanelige. Det hele til en pris, som ikke normalt kendetegner markedet for smartphones.

Det lader til at være den rigtige kombination, som har gjort Xiaomi til det hurtigst voksende smartphone brand i verden. Nu kan du få fingrene i de fede mobiler - men kun hos 3.

Se modeller

2 MDR. GRATIS FORSIKRING

Vær sikret mod tyveri
og smadrede skærme

Husk at du har mulighed for at få forsikret din nye Redmi 6. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte  væskeskader, tyveri og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. Prøv 2 mdr. helt gratis.

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg