Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

Razer Phone 2

Køb

Den ultimative gaming-oplevelse

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
Kom foran konkurrenterne med Razers eksklusive QHD 120 Hz Ultramotion™ skærm, og få den ultimative gamingoplevelse helt uden lag. Skærmen er også 50 % lysere med op til 645 nits.

Razer Phone 2 har Qualcomm Snapdragon 845-kerne, der er super kraftig, og som gør, at du kan spille i timevis uden at din Razer Phone 2 bliver for varm. Et specielt kølesystem holder nemlig temperaturen nede.

Oplev ægte medrivende lyd på en smartphone med to fremadvendte højttalere, der understøttes af Dolby Atmos. En 24-bit USB-C DAC-enhed er inkluderet til brug med et 3,5 mm stik til seriøse lydentusiaster.

Fang virkeligheden i al dens glorværdighed med to kameraer – begge kameraer med sin egen Sony IMX-sensor. Nyd skarpe billeder med optisk billedstabilisering (OIS) på vidvinkelkameraet.

Uanset om du spiller eller ser video, giver batteriet på 4.000 mAh dig sikkerhed for, at du aldrig går i rødt. Få batteriet op på 100 % på et øjeblik med hurtig trådløs Qi-opladning og QuickCharge 4+.

Razer Phone kommer i et solidt og karakteristisk design, og med muligheden for selv at vælge din unikke farve til det ikoniske Razer-logo, kan du gøe din mobil helt unik. Vælg mellem 16,8 mio. farver med Static (Statiske), Cycle (Skiftende) og Breathing (Pulserende) farveeffekter. Razer Chroma™ giver dig uanede muligheder.
Hardware
Størrelse 158,5 x 78,99 x 8,5 mm mm
Model Touch
Display størrelse 5.7
Simkorttype Hybrid-SIM
Farver Black
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
Bluetooth 5.0
Wifi Ja
Generelt
Operativsystem Android 8.1
Display opløsning 1440 x 2560
NFC chip (aktiv) False
Fingertryksscanner Ja
Irisscanner Nej
Ansigtsgenkendelse Nej
Kamera
Videoopløsning 2160p ved 30 fps, 1080p ved 120 fps
Opløsning 12 Megapixels
Flash/kameralys LED
Front kamera 8 MP
Multimedia
Java Support Nej
Bluetooth Stereo (A2DP) Ja
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg