• Gratis levering
  • Rente- og gebyrfrit
  • 0 kr. i udbetaling

Tilpas din Razer Phone

Razer Phone kommer i et solidt og karakteristisk design i helstøbt sort aluminium. På forsiden er der en fantastisk 5,7” UltraMotion-skærm og dual front-facing Dolby ATMOS stereohøjtalere og på bagsiden et stilrent og ikonisk Razer-logo.

Telefonen er designet til at ligge særdeles godt i hånden når man fx gamer eller ser video, så man har et solidt greb uden, at man kommer til at røre ved eller dække for dele af skærmen. Den kommer med en banebrydende skærmteknologi. Foruden fantastiske farver og skarphed, får du en skærm, der understøtter op til 120Hz refresh rate. Det betyder zero lag når du gamer og andet grafisk content kører ekstremt flydende og uden flimmer. Skærmen er specifikt designet til gamere, der spiller spil som er optimeret til den høje refresh rate.

Razer Phone er et regulært power house af en telefon. Qualcomm Snapdragon 835 og hele 8 GB RAM er det ypperste du kan få i en telefon. Det betyder at selv de mest krævende spil og tunge 4K-videoer, loader lynhurtigt og gnidningsfrit – uden at sluge for meget strøm og gøre telefonen varm.

Skru endelig op for volumen og lysstyrken i skærmen - telefonen er udstyret med et 4.000 mAh batteri, som er blandt de absolut største batterier i en smartphone. Du løber ikke tør! Du får også Game Boost, som lader dig indstille CPU, opløsning, refresh rate og anti-aliasing til hvert spil du spiller, så du er garanteret den absolut bedste performance.

Razer Phone kommer med et 12MP dual kamera, så du kan tage rigtig gode billeder, om det er et stort gruppefoto eller der skal zoomes ind til et portrætbillede. Samtidig med dual tone flash, kommer farverne altid til at se flotte og naturlige ud, så du får det perfekte billede.

Begge højtalere er placeret på forsiden af telefonen, de spiller HØJT og lyder fantastiske! Ved at de er placeret på forsiden af telefonen, undgår du også at komme til at skærme for lyden med hænderne når du holder telefonen. Hardwaren er certificeret af THX, som bl.a. producerer Hi-Fi lyd til biograffilm.
Hardware
Størrelse 158.5 mm x 77.7 mm x 8 mm mm
Model Touch
Vægt 197 g
Display størrelse 5.7"
Simkorttype Nano
Farver Sort
Netværk og forbindelse
Netværk 4G LTE
GPS Ja
Bluetooth Ja
IR Nej
Wifi Ja
Generelt
Operativsystem Android 7.1
Intern hukommelse 64GB
Ekstern hukommelse Micro SD
Max. ekst. hukommelse microSD class10 kort op til 2000 GB
Display opløsning 1440 x 2560 120Hz IGZO LCD
Processor Snapdragon 835
RAM 8 GB
NFC chip (aktiv) False
Fingertryksscanner Ja
Irisscanner Nej
Kamera
Videoopløsning 2160p@30fps
Video framerate 30 fps
Opløsning 12MP + 13MP Dual kamera Megapixels
Autofokus Ja
Zoom 2x optical zoom
Flash/kameralys LED
Front kamera 8 MP
Multimedia
Audio Playback MP3,WAV,WMA,eAAC+,FLAC player
Video Playback MP4,WMV,H.264 player
Java Support Nej
Bluetooth Stereo (A2DP) Ja
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg