RAZER PHONE

den ultimative mobil
til gaming

Kun 160 kr./md.
bestil

Mindstepris: 5.800 kr.

Fri fragt

Hurtig levering

14 dages returret

Limited edition
- kun 1337 i hele verden!

Vil du være en del af en lille udvalgt skare, som får fingrene i Razers mobil i limited edition? Så skal du skynde dig at få bestilt den.

På verdensplan er der nemlig kun produceret 1337 udgaver, så der er virkelig tale om et samlerobjekt. 

Du får alle de fede specs, som den normale udgave, men helt ekstraordinært er den mærket med det kendte grønne Razer-logo, som alle gamere helt sikkert vil genkende.

bestil nu

En mobil skabt af spillere
for spillere

Underholdning er helt sikkert allerede en stor del af dit liv - uanset om det er film, musik eller gaming. Så hvorfor ikke bringe underholdningen op på et helt nyt niveau?

Med Razer Phone får du den ultimative smartphone for gaming. Ikke alene får du en fænomenal skærm, steolyd og sindsygt meget power, der for alvor gør det sjovere at spille dine yndligsspil fra mobilen.

Razer Phone kommer nemlig desuden med et super kamera med både vidvinkel og to telelinser.

bestil nu

Verdens første 120Hz
UltraMotion display

Få den ultimative gamingoplevelse på mobilen med Razer Phone. Den er udstyret med den vildeste UltraMotion teknologi, der gør, at dine spil opleves mere flydende, klarere og ikke mindst hurtigere.

I kombination med det skarpeste Quad HD display vækker du spillene til live, som du aldig har oplevet det før på en mobil. Det betyder, at du ikke længere er lænket til computeren, men i den grad kan være en gamer på farten.

bestil nu

 

Få biograf-lyd
- direkte på mobilen

Gaming er bare ikke det samme, hvis der er dårlig lyd! Derfor kommer Razer Phone selvfølgelig med stereolyd ud over det sædvanlige. Med Dolby ATMOS er du sikret lyd i verdensklasse fra fronthøjttalerne.

Derfor kommer du aldrig til at gå ned på lyden, hvis du vælger denne mobil fra Razer.

bestil nu

 

Power, kamera & batteri
i særklasse

Razer Phone har alt, der skal til for at opfylde dine vildeste gaming-ønsker, når det kommer til spil på farten.

Derfor kommer mobilen med den nyeste Qualcomm Snapdragon 835 og 8 GB RAM og et overleget batteri, som giver dig underholdning i timevis. Med Game Booster kan du desuden få det maksimale ud af Razer Phones power og performance.

Som prikken over i'et får du med mobilen et 12 MP dual-kamera med vidvinkelslinse og to telelinser, der gør dig i stand til at tage billeder, hvor farverne altid er balancerede og naturlige.

bestil nu

FÅ NYT OM SKARPE TILBUD OG NYE MOBILER

Vil du være den første til at få at vide, når nye mobiler bliver lanceret, når der er gode tilbud, eller hvis du kan deltage i spændende konkurrencer med eventyrlige præmier?

Så skriv dig op her - så sørger vi for, at du altid er opdateret.

Vi passer godt på din mail og deler den ikke med andre. Vi sender dig abonnementstjek og holder dig opdateret om tilbud, produkter, tjenester og hvis din ordre ikke gennemføres. Vi kan kontakte dig via mail, sms/mms, telefon eller sociale medier.

Gratis forsikring i
2 måneder

Køb din Nokia hos os og få forsikret din nye telefon med det samme. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg