Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

lige nu

2.579,-
i mobilrabat

Razer phone 2

Den ultimative
gaming-oplevelse

Kun 123 kr./md.

Køb nu

Mindstepris: 5.860 kr.
LIGE NU 2.579,- I MOBILRABAT

Fri fragt

O kr. i udbetaling

14 dages returret

VILD PERFORMANCE

Kraftfuld, hurtig &
ustoppelig

Vær ikke lænket til computeren, når du vil have en vild gaming-oplevelse. Razer Phone 2 giver dig ren muskelstyrke med den lynhurtige Qualcomm Snapdragon 845-kerne, der sikrer, at de mest krævende spil må overgive sig.

For at sikre dig at du får den ultimative gaming-oplevelse helt uden lag kommer Razer Phone 2 med et kølesystem søger for, at telefonens temperatur holdes nede, så du kan game i timevis.

bestil

POWERED BY RAZER I 16,8 MIO. FARVER

Ikke bare en smartphone
- men et statement!

Der er ingen tvivl om, at Razer i lang tid har domineret eSport og gaming, når det kommer til produkter, der gør dig i stand til bekæmpe dine modstandere endnu mere effektivt.

Lad derfor Razer Phone 2 fuldende dit gaming udstyr. Nu kan du nemlig lade Razer-logoet på bagsiden af mobilen lyse op i ikke mindre end 16,8 millioner farver. 

Der er uanede muligheder, så du kan finde det udtryk, der passer dig bedst - uanset om du er til Razers ikoniske grønne farve, eller om du hellere vil skifte mellem pulserende farver. 

bestil

SKÆRM & HØJTTALERE OVER NIVEAU

Bring spillene til liv
med skarphed og go' lyd

Gaming kræver skræm og lyd i verdensklasse, for at du kan forsvinde helt ind i din egen verden. Og her skuffer Razer Phone 2 på ingen måde.

Den skarpe QHD 120Hz-ultramotion-skærm gør dig i stand til at se hver detalje, mens de to fremadrettede Dolby Atmos-understørrede stereohøjttalere giver lyd, som ligger over niveau.

Det er alt sammen med til at gør dig i stand til at blive spillets MVP.

bestil

2 X KAMERA & TRÅDLØS OPLADNING

Meget mere af alt
det fedeste

Selvom Razer Phone 2 er skabt til gaming, får du samtidigt alt det, som du leder efter i en smartphone. Du får bl.a. to knivskarpe kameraer, der med en Sony IMX-sensor og en optisk billedstabilisering, giver de mest fantastiske billeder. Både selfies og vidvinkel.

Og ikke nok med det. Den lækre Razer Phone 2 har desuden indbygget trådløs opladning, så du ikke længere behøver at bøvle med sammenfiltrede ledninger.

bestil

2 MDR. GRATIS FORSIKRING

Vær sikret mod tyveri
og smadrede skærme

Husk at du har mulighed for at få forsikret din nye Razer Phone. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte  væskeskader, tyveri og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. Prøv 2 mdr. helt gratis.

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg