OnePlus 6t Mirror black

Køb

lynhurtig og stærkt forbedret software

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
OnePlus 6T er deres hurtigste mobil til dato.

I den opgraderede 6T version får du som noget helt nyt integreret fingeraftrykslæser i displayet, så du hurtigt kan låse telefonen op. En helt ny måde at låse telefonen op på!

Stærkt forbedret software gør at billeder taget i mørke og portrætfotos står frem med hidtil uset klarhed. Kameraet indeholder også optisk billedstabilisering, så du får skarpe billeder hver gang.

OnePlus 6T har et endnu større optic AMOLED display med 6,41’’ og mindre notch. Også selve glasset, der beskytter skærmen, er opgraderet til det super stærke Gorilla Glass 6.
OnePlus 6T er selvfølgelig vand og støvafvisende.

Med den kraftige Qualcomm Snapdragon 845 processor, og 6GB ram, har du mulighed for at anvende en lang række apps på samme tid – uden der opstår forsinkelse. OnePlus 6T lancere en helt ny teknologi, som ikke er set før på en smartphone. Det nye Magic UX gentænker multitasking på mobilen. Det nye interface forvandler mobilen til et virtuelt kontor, så du kan binde dine applikationer op på enhedens fysiske placering i rummet. Du slipper derfor for at trykke på knapper og sortere mellem apps. Du kan nøjes med at flytte din telefon.

På en ½ time er der strøm nok til en dags forbrug. Med den sikre Fast-opladningsteknologi lader telefonen stadig op med samme hastighed, selv mens der bliver snakket, spillet, streamet m.m. Og med det et batteri som nu opgraderet til 3700 mAh. Er du sikker på at have massere af strøm.

Med dual sim har du mulighed for at have to simkort i din mobiltelefon. Det er optimalt hvis du gerne vil slippe for at rende rundt med to telefoner. Du kan selv navngive simkortene, så du kan se hvilket nummer der bliver ringet på.
Hardware
Størrelse 157.5 x 74.8 x 8.2 mm
Model Touch
Vægt 185 g
Simkorttype Hybrid Dual SIM
Farver Mirror Black
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900/4G LTE
GPS A-GPS
USB 3.1
Bluetooth 5.0, A2DP, LE, EDR
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android 9
Intern hukommelse 128 GB
Display opløsning 1080 x 2340 pixels
RAM 6 GB
NFC chip (aktiv) True
Fingertryksscanner Ja
Irisscanner Ja
Ansigtsgenkendelse Ja
Kamera
Videoopløsning 2160p@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@480fps, Auto HDR
Opløsning 20 MP Megapixels
Flash/kameralys LED
Front kamera 16 MP
Multimedia
Audio Playback MP3/eAAC+/WMA/WAV/FLAC player
Video Playback DivX/Xvid/MP4/H.265 player
Bluetooth Stereo (A2DP) Ja
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg