SPOT-TILBUD! GRATIS OPRETTELSE PÅ ALT T.O.M. 31/3 GRATIS OPRETTELSE PÅ ALT T.O.M. 31/3
  • Gratis levering
  • Rente- og gebyrfrit
  • 0 kr. i udbetaling

Tilpas din OnePlus 5T

Med den nye OnePlus 5T får du massere af power, en helt ny skærm og ansigtsgenkendelse.

OnePlus 5t kommer med en helt ny skærm, som går helt til kant. Du får en Full Optic AMOLED skærm i 18:9 format, som gør at du aldrig misser noget og altid kan få det hele. Takket være en indbygget software algoritme, har skærmen en ny feature, som gør at skærmen automatisk tilpasser sig under stærke lysforhold og giver dig det bedste skærmbillede.
For at få plads til denne nye store skærm, er fingeraftrykslæseren flyttet om bag på telefonen og placeret så den passer perfekt når du holder telefonen i hånden.

OnePlus 5T kommer i det samme lækre design som vi kender fra 5 og er ligeledes fremstillet i aluminium med bløde kanter, så den føles perfekt i hånden.
Som noget nyt lancere OnePlus nu 5T med ansigtsgenkendelse. OnePlus har udviklet en avanceret ansigtsgenkendelse som på under 0.2 sekunder låser telefonen op. Ansigtsgenkendelsen er en af de hurtigste på Android markedet og bruger over 100 punkter i ansigtet til låse telefonen op. Nemt, sikkert og hurtigt!

Med 5T for du et super godt kamera og ikke nok med at den kommer et rigtig godt kamera, får du også et fantastisk dual kamera, der gør at du kan lave professionel portrætter med bokeh effekt. Samtidig gør den nye software algoritme at du får klarere billeder når du zoomer ind.

A day’s power in half an hour, er her mere end en tag-line. På en ½ time er der strøm nok til en dags forbrug. Med den sikre DASH-opladningsteknologi, lader telefonen stadig op med samme hastighed, selv mens du bruger den til spil, film, streaming osv.

Du får selvfølgelig stadig massere af kraft og power. Med op til 8GB RAM og 128GB hukommelse plus Snapdragon 835 processer, får du alt den power du overhovedet kan tænke dig. Snapdragon 835 har 25% bedre performance end forrige processor 821. Her får du så meget power, at OnePlus 5T næsten er en notebook i mobilformat. Surf, se film, spil eller kør flere apps samtidig – hvad end du har lyst til, kan OnePlus 5T klare det!
Hardware
Model Touch
Display størrelse 6.0 inches, 92.9 cm2
Hovedtelefon forbindelse 3.5mm jack
Simkorttype Nano-SIM (Dual sim)
Netværk og forbindelse
Netværk 4G LTE
GPS A-GPS
USB 2.0
Bluetooth 5.0, A2DP, LE, aptX HD
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android 7.1.1 (Nougat)
Intern hukommelse 64 GB
Display opløsning 1080 x 2160 pixels, 18:9 ratio (~402 ppi density)
RAM 6 GB og 8 GB
NFC chip (aktiv) False
Fingertryksscanner Ja
Ansigtsgenkendelse Ja
Kamera
Videoopløsning 2160p@30fps, 1080p@30/60fps, 720p@30/120fps
Opløsning Dual 20 Megapixels
Autofokus Ja
Zoom 1.6x optical zoom
Flash/kameralys LED
Front kamera 16 MP
Multimedia
Audio Playback MP3/eAAC+/WMA/WAV/FLAC player
Video Playback DivX/Xvid/MP4/H.265 player
Java Support Nej
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg