Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

oneplus 6t

hurtig & smart

Fra kun 97,50 kr./md.

Se Mirror Black

Mindstepris: 4.840 kr.

Fri fragt

O kr. i udbetaling

14 dages returret

FINGERAFTRYKSSENSOR I SKÆRMEN

Innovativ teknologi
& superhøj sikkerhed

OnePlus 6T er med på de helt nye smartphone-features. Ikke bare kan du åbne denne mobil med et enkelt blik  hurtigt og effektivt, da du har mulighed for at bruge dit ansigt som adgangskode.

Du får nemlig som det nyeste nye en fingeraftrykssensor, som er indbygget direkte i skærmen. Det er både intuitivt og giver dig et stilrent udtryk uden unødige knapper med industriens hurtigste sensor-teknologi.

Se Mirror Black

20 & 16 MP KAMERA MED DUAL LED FLASH

Professionelt &
intelligent kamera

Du går på ingen måde ned på kameraet med OnePlus 6T. Tværtimod! Du får nemlig et 16 MP frontkamera til at fange fede selfies og et dual-kamera på hele 16 og 20 MP, som gør dig i stand til at tage billeder, der ser professionelle ud - også i mindre optimale lysforhold.

Og du kan bare lade mobilen arbejde for dig. Det intelligente kamera kan nemlig helt automatisk genkende ansigter og fintune lyset for at få de bedste resultater.

Se Mirror Black

VANDAFVISENDE DESIGN I VERDENSKLASSE

En større mobiloplevelse
uden bekymringer

Du får det flotte design, som OnePlus er kendt for med 6T. Mobilen består af en slank ramme i højeste kvalitet og en let kurvet skærm, der står knivskarpt og gengiver farver på den mest levende måde. Og så er den 6,4" store AMOLED-skærm større end nogensinde set i en OnePlus.

Som prikken over i'et er OnePlus 6T vandafvisende, så du kan tage den med dig overalt uden at bekymre dig om vandskader.

Se Mirror Black

LYNHURTIG & KRAFTFULD

Harware og software
i optimal forening

OnePlus er stort set synonym med kraft og power. Og det er i den grad også tilfældet med OnePlus 6T, der kommer med den super effektive Qualcomm Snapdragon 845-platform og fuldendes af OxygenOS-styresystem.

Den perfekte synergi mellem harware og software betyder, at du kan spille de mest kraftfulde spil og have masser af apps kørende på samme tid, uden at OnePlus 6T bliver udfordret.

Se Mirror Black

2 MDR. GRATIS FORSIKRING

Vær sikret mod tyveri
og smadrede skærme

Husk at du har mulighed for at få forsikret din nye OnePlus 6T. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte  væskeskader, tyveri og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. Prøv 2 mdr. helt gratis.

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg