TILMELD DIG ÅRETS FEDESTE JULEKALENDER & VIND LÆKRE PRÆMIER- LÆS MERE TILMELD DIG ÅRETS JULEKALENDER - LÆS MERE

Oneplus 6

en mobil med fart på!
spar 500,-

Fri fragt

O kr. i udbetaling

Byt indtil 13. jan 2019

Hurtigt & gnidningsløs

OnePlus' nyeste skud på stammen - OnePlus 6 - er i den grad en mobil med fart på! Den er udstyret med den splinternye Qualcomm Snapdragon 845 processor, der er den kraftigste, som nogensinde er set i en OnePlus.

Det betyder, at du flyver mellem dine forskellige apps uden at opleve nogen form for forsinkelse. Når du prøver det - kan du virkelig mærke forskel.

Prøv OnePlus 6 og oplev den grænseløse power, der er kernen i denne smartphone.

Se Mirror Black

Bestil & afhent samme dag

Drop ventetiden og undgå at gå forgæves. Med Click & Collect kan du reservere din nye mobil eller tablet og selv svinge forbi og hente den i en af vores 3Butikker samme dag.

Læs mere

 

Større klarhed &
super slow-motion

Med OnePlus 6 får du dobbelt så meget af det gode - endda til den vildeste pris. Du får nemlig et dual-kamera på bagsiden med hele 16 og 20 MP.

Kameraet, som er fuldt integreret for at fuldende det sublime design, sikrer dig billeder i verdensklasse-kvalitet - selv i situationer, hvor belysningen ikke er særlig god.

 Ikke nok med det. OnePlus kommer også dual-zoom, som sørger for, at du får endnu klarere billeder. Og nu kan du endda også optage videoer i super slow-motion.

Se Mirror Black

En hel dags strøm
på en halv time

OnePlus 6 fortsætter traditionen fra de tidligere modeller og kommer selvfølgelig med hurtigopladning! På bare 30 minutter får din mobil strøm nok til at klare en hel dag.

Uanset hvad du bruger din mobil til, mens den oplader, vil den oplades med samme hastighed. Det betyder, at du sagtens kan streame videoer eller bruge din GPS, mens din OnePlus 6 bliver fyldt med strøm.

Se Mirror Black

En større oplevelse
på alle fronter

Er du på jagt efter en smartphone, der giver dig en større mobiloplevelse? Så behøver du ikke lede videre.

Den nye OnePlus 6 er nemlig udstyret med en større 6.28" skærm med Full Optiv Amoled display, som gør det endnu federe at se film og spille spil på mobilen.

Desuden går du på ingen måde på kompromis med designet. De buede kanter giver dig en eksklusiv og helstøbt fornemmelse, som sammen med det rene glasdesign giver dig en tidløs mobil.

Se Mirror Black

Gratis forsikring i
2 måneder

Husk at du hos os kan få din nye OnePlus 6 forsikret. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg