OnePlus 5T

få Alt det bedste!
kun 118 kr./md.

Mindstepris: 4.540 kr.

Fri fragt

Hurtig levering

14 dages returret

Banebrydende skærm og stramt design

Er du allerede fan af de mobiler, som OnePlus har lanceret? Ellers så bliver du det nu. OnePlus 5T kommer nemlig med en ny knivskarp skærm, der går helt til kant. En Full Optic AMOLED-skærm giver dig en unik mobiloplevelse.

Men ikke nok med det! Denne mobil kommer med en innovativ feature, der gør, at skærmen automatisk tilpasser sig omgivelsernes lysforhold. Så er du altid sikret det bedste skærmbillede.

Det hele er pakket ind i et stilsikkert design, der både er smukt at se på og super holdbart.

bestil

Spækket med innovative funktioner

Ansigtsgenkendelse

OnePlus 5T kommer med den hurtigste ansigtsgenkendelse på Android-markedet, som via 100 ansigtspunkter giver dig en sikker og hurtig måde at låse din mobil op på.

Dual kamera

Det dobbelte kamera giver dig dobbelt så fede billeder. Den nye software, som OnePlus 5T kommer med, giver dig både automatisk zoom og professionelle portrætter.

bestil

Lyn-opladning

Selvfølgelig får du OnePlus' fantastiske og lynhurtige opladningsteknologi, DASH, med denne nye model. Så kan du på bare en halv time få nok batteri til en hel dag.

Max power & performance

Du kan næsten kalde OnePlus 5T for en notebook i mobilformat. Du får nemlig al den kraft og performance, som du overhovedet kan forestille dig. Med 8 GB RAM, 128 GB hukommelse og Snapdragon 835-processor går du ikke ned på power.

Så du kan give den fuld gas med at surfe på nette, se film, spille dine yndlingsspil og jonglere med flere åbne apps på samme tid.

bestil

Gratis forsikring i
2 måneder

Husk at du hos os kan få din nye OnePlus 5T forsikret. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg