NOKIA 8

Vanvittigt tilbud
kun 128 kr.

Mindstepris: 4.720 kr.

 

Fri fragt
Hurtig levering
14 dages returret

Design der holder
- også bogstavligt talt!

Nokia er kendt for mobiler, der har en lang holdbarhed. Og det kendetegner i den grad Nokia 8. Men selvom du får en telefon, der kan holde til lidt af hvert, er der ikke blevet gået på kompromis med designet.

Du får med Nokia 8 en elegant og lækker mobil. Det slanke design er lavet i ét stykke aluminium med bløde buede kanter. Det betyder, at den ikke blot ser godt ud - den ligger også perfekt i hånden.

Bestil

Farvel til selfie
- goddag til bothie

Nokia 8 giver dig helt nye muligheder! Du får nemlig mulighed for at tage billeder med både for- og bagkamera samtidigt.

Det betyder, at det er et farvel til de almindelige selfies, og at du i stedet skal kaste dig over bothies, hvor du fanger, hvad du selv gør samtidig med det, der foregår foran dig. En fantastisk feature!

Bestil

Skabt til sociale medier

Ikke nok med at Nokia 8 giver dig en helt ny måde at tage billeder på, der vil få dig til at skille dig ud. Mobilen er desuden ganske enkelt skabt til at dele dine oplevelser med familie og venner på de sociale medier.

Med liveintegration med Facebook og Youtube kan du lave real time social feeds og altid holde dine venner og familie opdateret omkring alle de fede ting, som du oplever.

Bestil

oplev fx.

berlin
new york
istanbul

kun hos 3

oplev storbyerne i 59 lande
med 3likehome

OPLEV FX. BERLIN, NEW YORK OG ISTANDBUL.

Pure Android

Nokia 8 kommer med Pure Android. Det giver dig en mobil med et super stærkt styresystem, som ikke har masser af unødvendige funktioner. Til gengæld er det intuitivt og let at bruge, og så får du samtidigt alle Googles tjenester, som gør mobiloplevelsen mere end optimal.

Du får løbende opdateringer - både til Android-platformen, men også når det kommer til sikkerhed, så du altid kan være sikker på, at din mobil er opdateret.

Bestil

Bestil & afhent samme dag

Drop ventetiden og undgå at gå forgæves. Med Click & Collect kan du reservere din nye mobil eller tablet og selv svinge forbi og hente den i en af vores 3Butikker samme dag.

Læs mere

 

Stærkere end nogensinde

Nokia 8 er en innovativ mobil i højeste kvalitet. Og telefonens kerne er også gennemsyret af samme høje niveau - der er virkelig tale om en smartphone med attitude.

Du har noget at glæde dig til. Det er Nokias hidtil stærkeste telefon, som med sine Snapdragon 835 processer sørger for, at du får al den power og ydeevne, du har behov og samtidig en lang batterleveitid.

Bestil

FÅ NYT OM SKARPE TILBUD OG NYE MOBILER

Vil du være den første til at få at vide, når nye mobiler bliver lanceret, når der er gode tilbud, eller hvis du kan deltage i spændende konkurrencer med eventyrlige præmier?

Så skriv dig op her - så sørger vi for, at du altid er opdateret.

Vi passer godt på din mail og deler den ikke med andre. Vi sender dig abonnementstjek og holder dig opdateret om tilbud, produkter, tjenester og hvis din ordre ikke gennemføres. Vi kan kontakte dig via mail, sms/mms, telefon eller sociale medier.

Gratis forsikring i
2 måneder

Køb din Nokia hos os og få forsikret din nye telefon med det samme. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere om 3Forsikring

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg