Motorola One Zoom

Stort kamera til
en lille pris!

Nyhed! Fra kun 63 kr./md.

læs mere

Mindstepris: 3.580 kr.

Fri fragt

0 kr. i udbetaling

14 dages returret

BANEBRYDENDE QUAD KAMERA-SYSTEM

Et kamera til
enhver situation

Selvom Motorola One Zoom ligger blandt de billigere smartphones, så kan det på ingen måde ses, når det kommer til det innovative og imponerende kamera, som den er udstyret med. Eller kameraer - for du får hele fire af dem!

Kamerasensoren kombinerer 4 pixels til én, som gør at du tager de vildeste billeder - også når lysforholdene ikke er i top og uanset om motivet er landskab, close-up eller noget der imellem.

Læs mere

SATINGLAS & STILSIKKERT DESIGN

Få en silkeblød
mobiloplevelse

Det er ikke kun kameraet i Motorola One Zoom, der er helt i top. Det samme gælder det elegante design, hvor mobilens bagside er designet i glat satinglas, som sammen med den knivskarpe OLED-skærm på 6,4" giver dig en eksklusiv mobiloplevelse selvom prisen ligger på et budget-niveau.

Som prikken over i'et er fingeraftrykslæseren integreret i skærmen, der gør, at du får et strømlinet og stilsikkert udtryk.

Læs mere

4000 mAh & Turboopladning

En mobil spækket
med liv

For at du kan få fuld frihed og det optimale ud af din Motorola One Zoom, er mobilen udstyret med et massivt batteri på hele 4000 mAh, der sikrer, at du kan holde liv i One Zoom i op til to dage, før du behøver at oplade den igen.

Og når den kræver lidt ekstra batteri, så spilder du ikke tiden. Telefonen kommer med TurboPower-opladning, der lynhurtigt får givet den nyt liv, så du blive kørende igen.

Læs mere

Det ultimative bærbare kamera

Ta' vilde billeder og de mest smooth videoer

Med DJI Osmo Pocket kan du skyde flydende videoer uden nogen form for rystelser. Og så kan du bruge de innovative features som ActiveTrack, panorama og Motionslapse til at fange alle de uforglemmelige minder perfekt.

Læs mere

Få din nye Motorola forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye Motorola. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg