Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

nu kun

190,5-
PR. MD.

stærk pris!

iphone x

stærk pris!
Mobilrabat 2.529,-

Mindstepris: 8.500 kr.
NU KUN 190,50 KR./MD.

Fri fragt

Hurtig levering

Gratis afdragsordning

iPhone X (iPhone 10)

En grænseløs skærm
i verdensklasse

Vildt design, fuldstændig uovertruffen kvalitet og banebrydende innovation er blot et par af de ord, som iPhone Xs skærm kan beskrives som.

Du får med denne model en skærm, der fortsætter ud i det uendelige, og som på den måde giver dig en helt ny mobiloplevelse.

I kombination af iPhones første OLED-skærm får du de mest strålende farver.

bestil

Revolutionerende kamera
- der er langt foran

Nogle gange går alting bare op i en højere enhed! Og det er i den grad tilfældet med de kameraer, som du får i iPhone X. Face ID åbner op for en helt ny og sofistikeret måde at tage billeder på, der giver dig et helt ekstraordinært resultat.

Portræt-funktionen, som allerede er super populær, er blevet endnu bedre med introduktionen af portræt-lys. Tilsammen kan du tage flotte selfies med imponerende lyseffekter.

bestil

Den sikreste iPhone nogensinde!

Brug dit ansigt som adgangskode - ikke bare er det den sikreste måde at beskytte de oplysninger, som du har liggende på din mobil. Det gør det nemlig samtidig super nemt og hurtigt at låse din mobil op.

30.000 usynlige punkter analyserer via frontkameraet dit ansigt. Det sikrer, at din iPhone X altid kan genkende dig - både med og uden briller og hat.

Det infrarøde kamera sørger også for, at du uden problemer kan åbne din mobil selv i mørke.

bestil

Bestil & afhent samme dag

Drop ventetiden og undgå at gå forgæves. Med Click & Collect kan du reservere din nye mobil eller tablet og selv svinge forbi og hente den i en af vores 3Butikker samme dag.

Læs mere

 

iPhone X (iPhone 10)

Vand- & støvafvisende

Uanset om solen skinner, eller om det danske efterårsvejr forbliver gråt, så kan du snuppe din iPhone X med dig uden bekymringer.

Den nye model fra Apple er nemlig vand- og støvafvisende, som gør mobilen meget mere holdbare.

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at tage flotte billeder, lytte til smartphones fede studiolyd eller spille de mest medrivende spil på farten - selv når det regner.

bestil

Styrke og intelligens
i fuldend forening

iPhone X er ikke blot et designmæssigt mesterværk. Denne mobil gemmer nemlig på den stærkeste og mest intelligente chip, nogensinde set i en smartphone - A11 Bionic.

Det gør iPhone X i stand til at udføre op til 600 milliarder handlinger pr. sekund. Med andre ord kan du give den fuld gas med alle dine yndlingsapps.

Alt i alt gør det din iPhone X 25% hurtigere - uden at dræne dit batteri. Batterilevetiden er nemlig også forbedret, så du kan få endnu mere ud af mobiloplevelsen.

bestil

iPhone X (iPhone 10)

Lad trådløs opladning sætte dig fri!

Træt af sammenfiltrede ledninger, der er besværlige og roder? Så er der godt nyt! 

iPhone X er nemlig kompatibelt med trådløs opladning, og det gælder uanset om du vælger modellen med 64 GB eller 256 GB. Ligesom du frit kan vælge blandt de to smukke farver - sølv og sort.

bestil

Slip din indre smiley løs!

iPhone Xs innovative Face ID giver dig ikke kun mulighed for at sikre din mobil, låse den lynhurtigt op og tage de fedeste selfies. Den gør dig derimod også i stand til at sætte lidt mere krudt på dine beskeder.

Kameraet kan analyserer mere end 50 forskellige ­bevægelser, som kan give dine emojis deres helt eget liv. Så er udfordringen blot at vælge, om du skal slippe din indre panda, robot eller enhjørning løs.

bestil

iPhone X (iPhone 10)

Gratis forsikring i
2 måneder

Uanset om du er mest til iPhone 8 eller iPhone X, så husk, at du hos os kan få produkterne forsikret. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere

BLIV HOLDT OPDATERET OM NYHEDER FRA APPLE

Vil du gerne have besked, når Apple lancerer deres næste spændende iphone, iPad eller noget helt tredje? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Vi passer godt på din mail og deler den ikke med andre. Vi sender dig abonnementstjek og holder dig opdateret om tilbud, produkter, tjenester og hvis din ordre ikke gennemføres. Vi kan kontakte dig via mail, sms/mms, telefon eller sociale medier.

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg