lige nu

VARMT
sommer-tilbud!

iPhone SE 32 GB

LILLE & KRAFTFULD
KUN 39 KR./MD.

Mindstepris: 2.170 kr.

Fri fragt

Hurtig levering

14 dages returret

Den stærkeste 4" mobil nogensinde

Med iPhone SE får du en telefon, der er lille udenpå, men som på alle andre måder er stor. Der er tale om hardware og software, som er skabt for hinanden.

Du får nemlig det populære design, som er fremstillet af perleblæst aluminium, kombineret med de nyeste teknologier som 4K-video og Live Photos.

Den avancerede A9 chip giver dig sammen med en grafisk ydeevne på topniveau en helt sublim mobiloplevelse.

Læs mere

fra kun

130,-

pr. md.

BRUG MOBILEN I TYRKIET

OG 58 ANDRE LANDE
- UDEN DET KOSTER EKSTRA

Mindstepris 230 kr.
FRA KUN 130 KR/MD.

12MP kamera med helt nye features

iPhone SE giver dig ikke alene skarpere billeder med sine 12 MP. Du får også den nye funktion "Live Photos", som giver dine billeder helt nyt liv ved at fange sekunderne før og efter, dit billedet bliver taget. 

Men det er ikke kun dine billeder, der nu sikres en endnu højere kvalitet. Du kan også optage imponerende 4K-videoer, der har fire gange så høj opløsning som 1080p HD-video.

Læs mere

Høj sikkerhed
med Touch-ID

Du behøver ikke vælge mellem avanceret sikkerhed og brugervenlighed. iPhone SE kommer nemlig med Touch-ID, som gør at du let og hurtigt kan låse din mobil op.

Sikkerheden er stadig helt i top. Du kan ikke finde to fingeraftryk, som er ens. Men er der brug for, at flere kan åbne din mobil, så kan du nemt tilføje flere fingeraftryk, som iPhonen reagerer på.

Læs mere

Bestil & afhent samme dag

Drop ventetiden og undgå at gå forgæves. Med Click & Collect kan du reservere din nye mobil eller tablet og selv svinge forbi og hente den i en af vores 3Butikker samme dag.

Læs mere

Gratis forsikring i
2 måneder

Køb din iPhone SE hos os og få forsikret din nye telefon med det samme. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere om 3Forsikring

FÅ NYT OM SKARPE TILBUD OG NYE MOBILER

Vil du være den første til at få at vide, når nye mobiler bliver lanceret, når der er gode tilbud, eller hvis du kan deltage i spændende konkurrencer med eventyrlige præmier?

Så skriv dig op her - så sørger vi for, at du altid er opdateret.

Vi passer godt på din mail og deler den ikke med andre. Vi sender dig abonnementstjek og holder dig opdateret om tilbud, produkter, tjenester og hvis din ordre ikke gennemføres. Vi kan kontakte dig via mail, sms/mms, telefon eller sociale medier.

Få mulighed for wi-fi-opkald med din iPhone SE

Wi-fi opkald er en helt ny teknologi, som gør det muligt for dig at vælge at bruge netværket fra en wi-fi-router i stedet for det normale mobilsignal til at fortage og modtage opkald og sende sms-beskeder.

Vælg et Fri Tale abonnement sammen med din nye iPhone SE. Så har du mulighed for at omdanne din router til din egen private mobilmast.Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg