iphone 6s

Skarp pris
FRA 156 kr./md.

Derfor skal du købe din iPhone 6s hos 3

Lynhurtigt netværk

Med 3 får du kombination af et stærkt 4G-netværk og et bredt, stabilt 3G-netværk. På den måde har du altid en god og stabil dækning

Brug penge på ferien - ikke telefonregningen

Vælg et abonnement med 3LikeHome, og brug din iPhone i det meste af Europa uden det koster ekstra. 

Overblik med app

Få komplet overblik over dit forbrug og vær altid opdateret. Tilføj også let ekstra tilvalg med app'en, så du får et abonnement, der matcher dine behov

Det eneste, der er anderledes, er alting

Gør dig klar til at opleve noget helt specielt. Den nye iPhone 6s deler udseende med sin forgænger, men lige så snart du får den i hånden, bemærker du forskellen.

Der er tale om innovation på et helt nyt niveau, der vil ændre den måde, som du bruger din mobil på.

Bestil iPhone 6s

12 MP kamera,
der giver dine minder liv

Nu får du endnu skarpere billeder, når du bruger din iPhone 6s' kamera, der er gået fra 8 MP helt op til 12 MP. Du får ikke bare mere deltajerede billeder - du kan også optage videoer i så høj opløsning som 1080p HD-video.

Men ikke nok med det. Helt revolutionerende kan du nu bringe liv til dine minder med funktionen 'Live Photos", som fanger sekunderne før og efter, du har taget billedet, så du opnår billeder med både bevægelse og lyd.

3D Touch
- gør det umulige muligt

Med iPhone 6s får du en helt ny måde at interagere med din telefon på. Ikke alene registrerer skærmen tryk, swipe og knib. Nu reagerer den også på, hvor hårdt du trykker på skærmen.

Det betyder, at du får en helt ny dimension med et univers af muligheder. Du kan nemlig bl.a. se et preview af dine apps og deres funktioner uden at åbne selve app'en.

Gratis forsikring i
2 måneder

Køb din iPhone 6s hos os og få forsikret din nye telefon med det samme. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere om 3Forsikring

Endnu mere power
- bygget til effektivitet

Den nye iPhone 6s giver dig den mest avancerede processor i en smartphone. Du får en oplevelse ud over det sædvanelige. Og det er kke bare fordi, du får en endnu hurtigere mobil. Den opdaterede grafiske ydeevne giver dig nu mulighed for, at du får endnu mere ud af dine apps.

I den kraftfulde A9-processor er der nu indbygget en M9-bevægelsesprocessor, der betyder, at du nu altid kan bruge Siri-funktionen - helt uden brug af Home-knappen. Et simpelt er "Hey Siri" nok til at aktivere funktionen.

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Gratis levering

Afdrag gebyr- og rentefrit
i 10, 20 eller 30 måneder

14 dages returret