P20

Køb

Kunstig intelligens og med masser af plads

  • Gratis levering
  • Rente- og gebyrfrit
  • 0 kr. i udbetaling
P20 kommer med Huaweis kraftige Kirin 970 processor, som sikrer at du altid har power nok til at køre flere apps samtidig, spille spil, se film osv. Processoren understøtter kunstig intelligens, som f.eks. sikre optimeret batteri forbrug og optimale billedindstillinger af kamera når det er i brug.
Du får desuden et batteri på 3400 Mah som sikre at du ikke løber tør for strøm, og sammen med super charge funktionen er du hurtig online med venner, kæresten og familien igen.

Med det kraftfulde Leica dual kamera, med optisk stabilisator og højt lysindfald, kan du tage fantastiske billeder selv i mørke. Med selfie kameraet på hele 24 mp og funktioner som ”skønhedsfunktion” og ”3D portræt”, er det kun fantasien der sætter grænser for dine selfies.

P20 kommer i et super flot nyt Huawei design – nu med meget mere skærm, som giver dig en super lækker skærmoplevelse og sørger for at du får det hele med, om du surfer, spiller spil, ser YouTube osv.

Få 3 måneders gratis skærmgaranti fra købsdato på din nye Huawei P20.
Det eneste du skal gøre er at registrere din telefon via dette link: https://consumer.huawei.com/dk/support/screenguaranteeregistration

Med dual sim har du mulighed for at have to simkort i din mobiltelefon. Det er optimalt hvis du gerne vil slippe for at rende rundt med to telefoner. Du kan selv navngive simkortene, så du kan se hvilket nummer der bliver ringet på.
Hardware
Størrelse 149.1 x 70.8 x 7.65 mm mm
Model Touch
Vægt 165g g
Display størrelse 5.8" Full HD 2280*1080
Simkorttype Nano-SIM - dual-sim
Netværk og forbindelse
Netværk 4G LTE
Generelt
Operativsystem Android 8+EMUI 8
Intern hukommelse 128GB
Processor Kirin 970 Octa-Core 4x2.36 GHz + 4x1.7 GHz
RAM 4GB
NFC chip (aktiv) False
Fingertryksscanner Ja
Kamera
Opløsning Dual 20 MP + 12 MP Megapixels
Front kamera 24 MP
Multimedia
Bluetooth Stereo (A2DP) Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg