• Gratis levering
  • Rente- og gebyrfrit
  • 0 kr. i udbetaling

Tilpas din P10

Huawei P10 er en mobil ud over det sædvanlige. Den komplette kombination af et knivskarpt kamera, et nytænkende design og en super kraftfuld kerne er alt sammen med til at gøre P10 til en smartphone i særklasse.

Mobilens kamera er udarbejdet i samarbejde med den kendte kameraproducent Leica, som garanterer, at du med Huawei P10 i hånden kan tage levende billeder i professionel kvalitet. Smartphonens Dual-Camera 2.0 består af en 12 MP RGB linse og en 20 MP monokromlinse, der tilsammen gør det muligt at tage billeder på højeste niveau.

Desuden kommer Huawei P10s kamera med en række innovative funktioner. F.eks. får du 3D-ansigtsgenkendelse, der automatisk både hjælper dig med at sortere dine portrætter, men også tilpasser kameraindstillingerne optimalt til det ansigt, der bliver fotograferet.

Med et 8MP frontkamera har du også masser af muligheder for selfies af dig selv – både alene og sammen med en gruppe. P10 har nemlig den fede funktion, at mobilens frontkamera automatisk skifter kameraindstillingen til vidvinkel, hvis der skal fanges flere indstillinger. Derudover er frontkameraets linse udviklet til at opfange mere lys og forbedre billedkvaliteten, når der er lav belysning.

Som de første i branchen introducerer Huawei en smartphone med ”Hyper Diamond-Cut” finish. Det giver dig en helt unik overflade, der gør Huawei P10 ekstra lækker og blød at røre ved. Det strømlinede, ultra-slanke design gør, at den ligger perfekt i hånden og kameraet stikker ikke ud nogen steder. Som prikken over i’et kommer mobilen med Corning Gorilla Glass, der både gør P10 eksklusiv og stærk.

Huawei P10 lanceres med den seneste processor, Kirin 960, der har høj ydeevne og stor effektivitet. Sammen med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse er mobilen klar til at løse alle de opgaver, som du udsætter den for.

For at gøre din hverdag endnu mere effektiv kommer P10 med masser af nye funktioner. Brugerfladen præsenteres på det helt nye operativsystem EMUI 5.1 og er i stand til løbende at lære dine rutiner bedre og bedre at kende. Det betyder, at Huawei Ultra Memory bruger den lærte data til at styre RAM og på den måde hjælpe de mest brugte apps til, at loade hurtigere og forbedre multitasking.

Det store 3,200 mAh-batteri i P10, giver lang batterilevetid, og hvis du har brug for hurtig ladning, kan du med Huawei’s SuperCharge-teknologi lade din P10 op i løbet af ingen tid. På bare fem minutters opladning kan du se to ekstra timers video. Er dit batteri ladet fuldstændigt op kan du kaste dig over 15 timers video og 4G internetsurfing plus 90 timers musikafspilning, før du har brug for at finde opladeren frem igen.

Hvis du tilmelder dig Huawei VIP inden for den første måned, får du oven i købet 3 års reklamationsret direkte hos Huawei samt 3 måneders skærmgaranti.
Du kan tilmelde dig direkte på telefonen via HiCare App'en.
Hardware
Størrelse 145.3 x 69.3 x 7 mm (5.72 x 2.73 x 0.28 in) mm
Model Touch
Vægt 145 g (5.11 oz) g
Display størrelse 5.1 inches (~71.2% screen-to-body ratio)
Hovedtelefon forbindelse 3.5mm jack
Simkorttype Nano-SIM
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
GPS A-GPS
USB 2.0
Bluetooth v4.2, A2DP, LE
IR Nej
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android OS, v7.0 (Nougat)
Intern hukommelse 64 GB (L29)
Ekstern hukommelse Micro SD
Max. ekst. hukommelse up to 256 GB GB
Display opløsning 1080 x 1920 pixels (~432 ppi pixel density)
RAM 4 GB
NFC chip (aktiv) False
Kamera
Videoopløsning 2160p@30fps, 1080p@60fps
Opløsning Dual 20 MP + 12 MP Megapixels
Flash/kameralys LED
Front kamera 8 MP, f/1.9
Multimedia
Audio Playback MP3/eAAC+/WAV/Flac player
Video Playback XviD/MP4/H.265 player
Java Support Nej

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg