• Gratis levering
  • Rente- og gebyrfrit
  • 0 kr. i udbetaling

Tilpas din Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro er klædt godt på til fremtiden med sin lynhurtige og intelligente brugeroplevelse, sit kurvede design i eksklusive materialer, samt det fantastiske kamera som er skabt i samarbejde med Leica.

Med kameraet får du 2 x Hybrid Zoom og optisk billedestabilisering (OIS), for endnu bedre resultater ved svag belysning og ved videooptagelse. Kameraet består af af to linser: En 12MP (F2.2 RGB-sensor ) + en 20MP (F2.2 monokromsensor), som ved hjælp af avancerede billedefusionsalgoritmer, arbejder sammen om at skabe billeder med enestående farver, fantastisk dybde og perfekt kontrast og skarphed.

Nyd 4K video optaget med bagkameraet, og skyd fantastiske og knivskarpe sort/hvid billeder med den dedikerede monokromlinse. Tag den perfekte selfie med det 8 MP store frontkamera eller gå helt i dybden med detaljerne, ved hjælp af Mate 9 Pros ’Pro-Mode’, som lader dig indstille alt fra ISO til lukkerhastighed.

Med Huawei Mate 9 Pro får du de bedste materialer i en telefon som er lige så smukt designet, som den er lækker at bruge. Den højtopløselige 5,5” WQHD AMOLED skærm på fronten af telefonen, giver med sin kurvede sider et æstetisk udtryk. Kurverne på telefonens forside går igen på bagsiden. Dette forbedrer brugeroplevelsen og Mate 9 Pro føles fantastisk i hånden.

Med vores nye Kirin 960 processor og hele 6GB RAM er du sikret ydeevne i verdensklasse. Hardware og software er optimeret indefra og ud, for at sikre en ekstrem hurtigt og flydende brugeroplevelse. Kirin 960’s systemchip reducerer strømforbruget med op til 15%.

Derudover kommer Mate 9 Pro med et massivt 4000 mAh batteri kombineret med SuperCharge teknologi, som markant forlænger telefonens batteriliv og gør opladning væsentligt hurtigere. Du kan oplade Mate 9 Pros enorme batteri fra 0 til 100%, på kun 90 minutter, eller nok til en hel dags brug på kun 20 min.

Nyder du at se film på den store skærm, eller vil du bare gerne høre lidt musik, så vil du elske stereohøjtalerne på Mate 9 Pro, som sørger for en fremragende lydkvalitet.

Bruger du Mate 9 Pro både privat og til arbejde, eller vil du gerne bruge et SIM-kort nummer to når du rejser, så er dette intet problem. Mate 9 Pro understøtter den nyeste Dual-SIM teknologi - ”Real Dual SIM” - som tillader dig at benytte 3G data på SIM-kort nummer to.

Hvis du tilmelder dig Huawei VIP inden for den første måned, får du oven i købet 3 års reklamationsret direkte hos Huawei samt 3 måneders skærmgaranti.
Du kan tilmelde dig direkte på telefonen via HiCare App'en.

Huawei Mate 9 pro har fået '6 stjerner' af mobil.nu
Hardware
Størrelse 152 x 75 x 7.5 mm mm
Model Touch
Vægt 169 g g
Display størrelse 5.5 inches
Hovedtelefon forbindelse 3.5mm jack
Simkorttype Dual SIM (Nano-SIM)
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
GPS A-GPS
USB 2.0
Bluetooth v4.2, A2DP, EDR, LE
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android OS, v7.0 (Nougat)
Intern hukommelse 128 GB,
Display opløsning 1440 x 2560 pixels
NFC chip (aktiv) False
Kamera
Videoopløsning Dual 20 MP +12 MP, f/2.2, OIS, 2x zoom, Leica optics, phase detection & laser autofocus, dual-LED (dual tone) flash
Video framerate 2160p@30fps fps
Opløsning 20 Megapixels
Front kamera 8 MP, f/1.9, 1080p
Multimedia
Java Support Nej
Bluetooth Stereo (A2DP) Ja
Beskeder og synkronisering
Understøttelse af e-mail Ja
SMS & MMS Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg