Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

Mate 20 Pro

Køb

Kraftfuld med Dual Sim og reverse charging

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
Drevet af verdens første 7nm mobile kunstige intelligens(AI)-chipsæt, Kirin 980, leverer Huawei Mate 20 pro en kraftfuld On-Device AI og en førsteklasses brugeroplevelse med avancerede smartphone-innovationer, herunder det revolutionerende DUAL-NPU Leica Triple Kamera med Leica Ultra vidvinkel linse, fingeraftrykslæser indbygget i selve skærmen, avanceret 3D ansigtsgenkendelse og HUAWEI SuperCharge, der understøtter højhastigheds 40W opladning.
Fingeraftrykslæseren i skærmen er det helt nye. Dette betyder at du undgår overflødige knapper, og gør derfor telefonens design helt unikt. Desuden er både fingeraftrykslæser og 3D ansigtsgenkendelse max sikre måder at låse telefonen op på.

Kirin 980 chipsettet er 75 procent mere kraftfuldt og 58 procent mere effektivt end dets forgængere. På et areal på størrelse med en fingernegl, samler det nye 7nm Kirin 980-chipset hele 6,9 milliarder transistorer. Chipsættet er designet med en innovativ tredelt arkitektur bestående af to ultra Cortex-A76-baserede kerner, to store Cortex-A76-baserede kerner og fire små Cortex-A55 kerner. Den unikke arkitektur leverer fremragende ydeevne og effektivitet samtidigt, i en bred vifte af aktiviteter.
Sammen med Mali-G76 GPU’en og en ny revolutionerende AI clocking-løsning, leverer chipsettet en hidtil uset ydeevne og sørger en hel glidende spiloplevelse.

Huawei Mate 20 Pro tager det bedste smartphonekamera på markedet og tilføjer en ny Leica Ultra vidvinkel linse.
Den nye Leica Ultra vidvinkel linse har en brændvidde, der svarer til en 16mm full frame-kameralinse, hvilket giver billederne den signifikante kunstneriske forvrængningseffekt kendt fra vidvinkelobjektiver. Det nye kamerasystem understøtter også makrofotografering, der frembringer skarpe billeder af genstande, der placeres så tæt som 2,5 cm fra objektivet. Med AI kamerafunktioner, herunder AI Composition, AI 4D predictive focus og AI HDR, giver HUAWEI Mate2 0 Pro alt hvad en fotograf har brug for i én kraftfuld pakke.

Huawei Mate 20 Pro er designet til at være den ultimative produktivitetsenhed, med et stort batteri på 4200mAh, der kan forsyne brugeren med strøm hele dagen.
HUAWEI SuperCharge understøtter op til 40W ekstrem hurtig opladning. Det betyder at, når du tilslutter Mate 20 Pro til en 40W HUAWEI SuperCharge-adapter, kan den oplades til 25 procent batteri på blot 10 minutter eller 70 procent på kun 30 minutter. Den nye HUAWEI SuperCharge-adapter medfølger i kassen.
Udover lynhurtig kablet opladning understøtter HUAWEI Mate 20 Pro også op til 15W trådløs opladning via HUAWEI Wireless Quick Charger (Ekstra tilbehør). En 10-minutters trådløs opladning ved 15W, oplader batteriet med 12 procent, og en 30-minutters opladning giver batteriet 30 procent. En anden gennembrudsteknologi kommer i form af HUAWEI Mate 20 Pros trådløse omvendte opladning (reverse charging), som gør det muligt for brugerne, at drage størst mulig fordel af det store batteri inde i enheden, til gavn for andre trådløse enheder – Faktisk bruger du Mate 20 Pro som en trådløs powerbank.

Den unikke to-gange-to kameraplacering på bagsiden af HUAWEI Mate 20 Pro, giver associationer til forlygterne på en super car. Kameraerne er arrangeret i en firkantet matrix, og de fire udskæringer til kameraerne og sensorer er omgivet af en poleret metalramme, der giver et avantgarde-udseende, der både er modigt og skiller sig ud.
Designet på selve kroppen af telefonen giver en aerodynamisk fornemmelse, hvor alle otte sider buer. Dette giver Mate 20 Pro et fantastisk udseende og gør det samtidig til en fornøjelse at holde den i hånden. Fingeraftrykslæseren bekvemt indbygget i skærmen, sørger samtidig for et stilrent finish.
Mate20 Pro er IP68 certificeret, hvilket betyder at den er modstandsdygtig over for støv og vand (Op til 30 min på op til 1,5m)

Med dual sim har du mulighed for at have to simkort i din mobiltelefon. Det er optimalt hvis du gerne vil slippe for at rende rundt med to telefoner. Du kan selv navngive simkortene, så du kan se hvilket nummer der bliver ringet på.
Hardware
Model Touch
Display størrelse 6.3 inches, 97.4 cm2
Simkorttype Nano-SIM, Dual Sim
Farver Black, Twilight
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
GPS A-GPS
USB 3.1
Bluetooth 5.0, A2DP, aptX HD, LE
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android 8.0 (Oreo)
Intern hukommelse 128GB
Ekstern hukommelse Nej
Display opløsning 1440 x 3120 pixels
RAM 6GB RAM
NFC chip (aktiv) False
Fingertryksscanner Ja
Irisscanner Nej
Ansigtsgenkendelse Ja
Kamera
Videoopløsning 2160p@30fps
Opløsning 40 MP Megapixels
Zoom 3x optical zoom
Flash/kameralys LED
Front kamera 8 MP
Multimedia
Audio Playback MP3/eAAC+/WMA/WAV/FLAC player
Video Playback DivX/XviD/MP4/H.265/WMV player
Bluetooth Stereo (A2DP) Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg