Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

Mate 20 Lite

Køb

Intuitiv og en fantastisk foto-oplevelse

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
Den nye Huawei Mate 20 lite kombinerer kraftfuld indmad med høj ydeevne. Mate 20 Lite kommer i et stilfuldt design og et kraftfuldt og intuitivt styresystem fyldt med kunstig intelligens, som sikrer du får en enestående og velfungerende mobiloplevelse, uanset hvor du befinder dig.

Den nye Mate 20 lite er udstyret med en octa-core Kirin 710 SoC og det nyeste EMUI 8.2 Android 8 ”Oreo”-baserede styresystem, som med dens indbyggede kunstige intelligens er skræddersyet til det hektiske arbejdsliv. Skal du eksempelvis besvare et vigtigt opkald midt i en stor folkemængde, så hjælper smartphonens kunstige intelligens med at fjerne al omgivende støj, så du med sikkerhed kan høre alt, hvad der bliver sagt, og din modpart også tydeligt kan høre dig.

Det nye design betyder mindre spildplads og mere funktionalitet. Skærmen er blevet udvidet, og de ydre rammer af mobilen er reduceret med 67%, i forhold til Mate 10’s design, hvilket giver dig et bedre overblik over skærmen. Samtidig er farveskalaen forhøjet til 85%. Kombinerer man det med den 6,3 tommer 19.5:9 FHD+ (2340x1080) FullView-skærm, så er der lagt i ovnen til gode oplevelser med smartphonen.

Med et dual-lens kamera på både for- og bagside leverer Mate 20 lite en fantastisk foto-oplevelse, uanset motiv og omgivelser. Mate 20 Lite kommer med ansigt genkendelse, både på front – og bagkameraet.
Frontens 24MP/2MP selfiekamera kan tage portrætter af højeste kvalitet, og samspillet mellem de to kameraer indebærer, at de kan opfange både billeddata og dybdedata samtidig. Det betyder, at du vil kunne tage billeder med bokeh effekt, som fremhæver motivet af dit billede i en række forskellige opsætninger, nøjagtig som en professionel fotograf.

Har du lyst til lidt sjov med dine selfies, kan du optage dine ansigtsudtryk og lave din egen personlige 3D ”Qmoji”, som du kan dele med dine venner på sociale medier. En tilsvarende sjov ny egenskab lader dig udskifte baggrunden på dine egne billeder med baggrunden på et andet billede, så du fx pludselig kan stå på en rumstation.

Huawei Mate 20 lite er derudover udstyret med et massivt 3.750 mAh batteri, som sikrer at batterilevetiden er i top. Batteriet understøttes også af Huawei Quick Charge.

Med hybrid kan du selv vælge om du vil have et ekstra simkort i din telefon. Eller du vil forøge telefonens hukommelse. Med et ekstra simkort slippe du for at rende rundt med to telefoner. Du kan selv navngive simkortene, så du kan se hvilket nummer der bliver ringet på.
Hardware
Størrelse 158.3 x 75.3 x 7.6 mm
Model Touch
Vægt 172 g
Display størrelse 6.3 inches
Hovedtelefon forbindelse 3.5mm jack
Simkorttype Nano-SIM
Farver Black
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
GPS A-GPS
USB 2.0
Bluetooth 4.2, A2DP, LE
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android 8.1 (Oreo)
Intern hukommelse 64 GB
Ekstern hukommelse Micro SD
Max. ekst. hukommelse 256 GB
Display opløsning 1080 x 2340 pixels
NFC chip (aktiv) False
Fingertryksscanner Ja
Kamera
Videoopløsning 1080p@30fps
Opløsning 20 Megapixels
Flash/kameralys LED
Front kamera 2 MP
Multimedia
Audio Playback MP3/eAAC+/WAV/Flac player
Video Playback MP4/H.264 player
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg