• Gratis levering
  • Rente- og gebyrfrit
  • 0 kr. i udbetaling

Tilpas din Mate 10 Lite

Mate 10 Lite – Huawei’s første telefon med 4 kameraer!

Med Mate 10 Lite har Huawei introduceret deres første telefon med hele 4 kameraer. Du får derfor både dual kamera foran og bagpå telefonen, som leverer en fantastisk foto-oplevelse, uanset motiv og omgivelser.

Den nye ”Selfie Toning Flash”-funktion gør det muligt, at tilføre lys for et mere kunstnerisk og levende billede. Begge dual-lens kameraer gør det muligt, at tage billeder med en indbygget sløringsfunktion (bokeh effekt), som giver klare og mere kunstneriske fotografier og forbedrede fotos i svag belysning.

Du får den helt nye fantastiske FullView-skærm, som giver dig optimalt udbytte af skærmen, og som går helt ud til kanten, uden spild-plads så du får meget mere skærm. En stor højkvalitets skærm i 18:9 format der giver en super flot widescreen, som er perfekt til spil, film, billeder osv.

Mate 10 Lite er designet i et slankt design med bløde linjer og afrundede kanter, så den føles godt i hånden og du har et godt greb. Telefonen er fremstillet i metal og produceret i højkvalitetsmaterialer. Hvert element er omhyggeligt placeret for både at skabe brugervenlighed, men ikke mindst for også at skabet et moderne og elegant design.

Selvom prisen ikke er høj, får du rigeligt med kraft med Kirin 659 processer, 4GB RAM og 64GB hukommelse med mulighed for udvidelse op til 256GB ekstra med et SD kort. Mate 10 Lite kan derfor sagtens køre flere apps på samme tid, samtidig med at du spiller, surfer eller ser film.

Brugerfladen er integreret med Huaweis Android-7 baserede EMUI for at sikre dig en gnidningsfri oplevelse, som tilpasser sig din brug og adfærd på telefonen. Det tætte samarbejde mellem hardware og software gør at batteriet holder længere, perfekt når man ikke vil løbe tør for strøm.

Samtidig forbedrer den intelligente fingeraftrykslæser sig konstant ved at blive mere nøjagtig, for hver gang den benyttes.

Mate 10 Lite er en super lækker mobil, i lækkert design, hvor du virkelig får meget for pengene!
Hardware
Størrelse 156.2 x 75 x 7.5 mm
Model Touch
Vægt 164 g
Display størrelse 5.9 inches
Hovedtelefon forbindelse 3.5mm jack
Simkorttype Nano-SIM (dual sim)
Farver Black
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
GPS A-GPS
Bluetooth 4.2, A2DP, LE
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem Android 7.1 (Nougat)
Intern hukommelse 64 GB
Ekstern hukommelse Micro SD
Max. ekst. hukommelse up to 256 GB
RAM 4 GB
NFC chip (aktiv) False
Kamera
Videoopløsning 1080p@30fps
Video framerate 30 fps
Opløsning Dual 16 Megapixels
Autofokus Ja
Flash/kameralys LED
Front kamera Dual 13 MP
Multimedia
Audio Playback MP3/eAAC+/WAV/Flac player
Video Playback MP4/H.264 player
Bluetooth Stereo (A2DP) Ja
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg