Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

Huawei Mate 20 Pro

kraftfuldt tilbud!
spar 1500,-

Fri fragt

O kr. i udbetaling

14 dages returret

FØRSTEKLASSES BRUGEROPLEVELSE

Hyper-kraftfuld chipsæt,
der sprænger rammerne

Huawei sætter med Mate 20 Pro en helt ny standard for, hvor kraftfulde smartphones kan være. Drevet af verdens første 7nm mobile, kunstige intelligens-chip, leverer mobilen en mobiloplevelse ud over det sædvanlige.

Med andre ord skal du gøre dig umage for at udfordre kernen i Huawei Mate 20 Pro, da ydevenen et helt i top - uden dog at gå på kompromis med effektiviteten.

Læs mere

VANVITTIGT TRIPPEL KAMERA 

Markedets bedste kamera

Huawei Mate 20 Pro giver dig det bedste mobilkamera på markedet, som i denne model er blevet suppleret af en ny ultra vidvinkel linse, skabt i samarbejde med Leica.

Denne ekstraordinære linse tager billeder i en kvalitet, der tidligere kun er kendt for spejlreflekskameraer, hvor dybden i billederne får motiverne til at poppe.

I alt får du tre super skarpe kameraer med Mate 20 Pro, som selv professionelle fotografer, bør blive imponeret af.

Læs mere


kun hos 3

Brug mobilen i 64 lande
uden det koster ekstra!

99% af danskernes rejser dækkes af 3LikeHome.

se abonnementer

OPLEV FX USA, TYRKIET, TAILAND & KINA

INDBYGGET FINGERAFTRYKSSENCOR

Optimeret ned til 
sidste fingeraftryk

Huawei Mate 20 Pro holder niveau og kommer selvfølgelig med super avanceret ansigtsgenkendelse, der gør dig i stand til at bruge dit ansigt til at åbne op for alle mobilens herligheder.

Men som nogle af de første lancerer Huawei med Mate 20 Pro indbygget fingeraftrykssencor, så du slipper for overflødige knapper og i stedet får et vildt strømlinet design. Ikke nok med at det er lækkert - det er også utroligt sikkert.

Læs mere

årets vildeste mobil

TRÅDLØS OPLADNING

Inovativ teknologi
& kæmpe batteri

Du er langt fra den eneste, der hader sammenfiltrede ledninger og bruger ekstra tid på at hive opladeren ind og ud af mobilen. Men frustrationerne er nu ovre!

Mobilen er nemlig udstyret med et kæmpe batteri på 4200 mAh, der holder liv i din Huawei hele dagen. Og Mate 20 Pro understøtter både lynopladning og trådløs opladning.

Læs mere

2 MDR. GRATIS FORSIKRING

Vær sikret mod tyveri
og smadrede skærme

Husk at du har mulighed for at få forsikret din nye Mate 20 Pro. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte  væskeskader, tyveri og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. Prøv 2 mdr. helt gratis.

Læs mere

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg