fra kun

39 KR.
PR. MD.

Huawei mate 10 Lite

spot-tilbud!
begrænset antal!

Mindstepris: 2.170 kr.
FRA KUN 39 KR./MD.

Fri fragt

Hurtig levering

14 dages returret

Moderne & elegant design

Mate 10 Lite er designet i et slankt design med bløde linjer og afrundede kanter, så den føles godt i hånden, som betyder, at du har et godt greb.

Telefonen er fremstillet i metal og produceret i højkvalitetsmaterialer. Hvert element er omhyggeligt placeret for både at skabe brugervenlighed, men ikke mindst for også at skabet et moderne og elegant design.  

Helt unik i forhold til andre mobiler i denne prisklasse får du desuden en fingeraftryksscanner, som sikrer din Mate 10 Lites indhold.

Bestil

Ren power for pengene

Selvom prisen ikke er høj, får du rigeligt med kraft med Kirin 659 processer, 4GB RAM og 64GB hukommelse med mulighed for udvidelse op til 256GB ekstra med et SD kort. 

Brugerfladen er integreret med Huaweis Android-7 baserede EMUI for at sikre dig en gnidningsfri oplevelse, som tilpasser sig din brug og adfærd på telefonen. Det tætte samarbejde mellem hardware og software gør at batteriet holder længere, perfekt når man ikke vil løbe tør for strøm. 

Bestil

Gratis forsikring i
2 måneder

Husk at du hos os kan få din nye Huawei Mate 10 Lite forsikret. Så er du på den sikre side og behøver ikke at frygte de typiske telefonskader som væskeskader og skærmbrud. Desuden er du også dækket ind i forhold til tyveri, hvis du skulle være så uheldig. 

Og du får endda de første 2 måneder helt gratis - og der er selvfølgelig ingen binding!

Læs mere

Hele 4 kameraer
- oplev forskellen!

Med Mate 10 Lite har Huawei introduceret deres første telefon med hele 4 kameraer. Du får derfor både dual kamera foran og bagpå telefonen, som leverer fantastisk foto-oplevelse, uanset motiv og omgivelser.

Den nye ”Selfie Toning Flash”-funktion gør dig i stand til at tilføre lys, så du får billeder der virker mere levende og kunstneriske. Begge dual-lens kameraer gør det muligt at tage billeder med en indbygget sløringsfunktion, bokeh-effekt, som giver klarere og mere æstetiske fotografier. Selv i situationer med svage lysforhold kan du skyde billeder i verdensklasse.

Bestil

Har du brug for en anden smartphone?

Så tjek vores store udvalg af telefoner ud!

Du finder altid de nyeste modeller til skarpe priser. På den måde kan du få fingrene i lige præcis den telefon, som passer bedst til dig.

Se alle mobiltelefoner

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg