Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

iPhone Xs Max

Køb

6,5 tommer skærm med 2.688 x 1242 pixel

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
iPhone Xs Max er født med Apples nye, kraftfulde 8-kernet A12 Bionic-processor med næste generations neural arkitektur. Processorkraften tillader op til 5 billioner handlinger pr. sekund, og er op til 15 % hurtigere end A11 Bionic-chippen i iPhone X, når A12 Bionic benytter ydeevnekernerne.
Processoren er tilmed også energibesparende – faktisk op til 50 % mere i de dedikerede effektivitetskerner. Den nye grafikprocessor, er nu op til 50% hurtigere end A10 Fusion.
Selv med alt den processorkraft har iPhone Xs Max stadig helt op til 1½ time længere batterilevetid end iPhone X.

Front-kameraet udnytter Apples TrueDepth-teknologi endnu bedre, som gør det muligt at tage portrætter med dybdeeffekt som vi kender det fra iPhone 7 Plus, og efterfølgende redigere dybdeskarpheden. TrueDepth registrerer også mere end 50 forskellige muskelbevægelser, der sammen med A12 Bionic-chippen gør det muligt at gengive dine ansigtsudtryk i en af 16 forskellige emojis. Også kaldet ”Animoji, Som noget helt nyt introducerer Apple også ”Memoji” med iOS 12, hvor du har mulighed for at skabe din helt egen Animoji i dit eget billede. Din Memoji kan herefter sendes via iMessage eller bruges live i et FaceTime-opkald.
Kameraet har også en ny sensor, der sammen med den forbedrede ISP (billedsignalprocessor) giver dig mulighed for at tage Smart HDR billeder, der giver endnu bedre pixeltæthed, farver, skygger og kontraster – både i modlys og svag belysning.
Bokeh-effekten i Portrætfunktionen er drastisk forbedret, som får billederne til at se endnu mere professionelle ud. Som noget helt nyt introducerer de nye iPhones også Dybdekontrol, som gør det muligt at justere dybdeskarpheden i portrætter efter billedet er taget. Det er aldrig før set i noget kamera.

Den fuldstændig opslugende, Super Retina OLED-skærm, giver højeste kontrastforhold nogensinde i en iPhone, ægte sort og strålende farver i knivskarp 2688 x 1242 opløsning ved 458 ppi pixeltæthed.
Skærmen har også True Tone, som tilpasser hvidbalance og farvetemperatur, så det passer til det lys, der omgiver dig. Det gør skærmen mere behagelig at kigge på for øjnene.

iPhone Xs Max er desuden lavet i samme ikoniske design som iPhone X i det hårdeste glas, der nogensinde har været i en smartphone og forstærket med rustfrit stål i elegant, blank finish rundt i kanten og nu i en helt ny farve – nemlig Guld.
iPhone Xs Max har nye kraftige højttalere parret med software-forbedringer, der giver en endnu rigere lydoplevelse end nogensinde før.

Som de første og eneste i Danmark tilbyder 3, eSIM på din nye iPhone Xs Max.
Et eSIM er en lille, chip som permanent er installeret i mobilen. Det betyder, at du kan kombinere et eSIM-kort med et klassisk plastik SIM-kort, som vi kender i dag, og dermed have to aktive telefonnummer på din mobil.
Hardware
Størrelse 157.5 x 77.4 x 7.7 mm
Model Touch
Vægt 208 g
Display størrelse 6.5 inches
Simkorttype Single SIM (Nano-SIM)
Farver Space Gray, Silver, Gold
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
GPS A-GPS
USB 2.0
Bluetooth 5.0, A2DP, LE
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem iOS 12
Intern hukommelse 64GB
Ekstern hukommelse Nej
Display opløsning 1242 x 2688 pixels
NFC chip (aktiv) False
Ansigtsgenkendelse Ja
Kamera
Videoopløsning 2160p@24/30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps
Opløsning 12 Megapixels
Zoom 2x optical zoom
Flash/kameralys LED
Front kamera 7MP
Multimedia
Audio Playback MP3/WAV/AAX+/AIFF/Apple Lossless player
Video Playback MP4/H.265 player

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg