iPhone Xr

Køb

DANMARKS BILLIGSTE IPHONE XR

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
iPhone XR introducerer branchens mest avancerede LCD-skærm med en opløsning på 1792×828 og 326 ppi samt virkelig levende og præcise farver.
Skærmen har også True Tone, som tilpasser hvidbalance og farvetemperatur, så det passer til det lys, der omgiver dig. Det gør skærmen mere behagelig at kigge på for øjnene.

Med Apples nye, kraftfulde 8-kernet A12 Bionic-processor med næste generations neural arkitektur, tillader processorkraften op til 5 billioner handlinger pr. sekund, og er op til 15 % hurtigere end A11 Bionic-chippen i iPhone X, når A12 Bionic benytter ydeevnekernerne. Processoren er tilmed også energibesparende – faktisk op til 50 % mere i de dedikerede effektivitetskerner
Den nye grafikprocessor, er nu op til 50% hurtigere end A10 Fusion.
iPhone XR giver op til 1½ time længere batterilevetid end iPhone 8 Plus

iPhone Xr kommer i samme ikoniske design som vi kender fra iPhone X i det hårdeste glas, der nogensinde har været i en smartphone og forstærket med special aluminiumsbånd af flykvalitet, der matcher farven på bagsiden.

Front-kameraet udnytter Apples TrueDepth-teknologi endnu bedre, som gør det muligt at tage portrætter med dybdeeffekt som vi kender det fra iPhone 7 Plus, og efterfølgende redigere dybdeskarpheden.TrueDepth registrerer også mere end 50 forskellige muskelbevægelser, der sammen med A12 Bionic-chippen gør det muligt at gengive dine ansigtsudtryk i en af 16 forskellige emojis. Også kaldet ”Animoji” Som noget helt nyt introducerer Apple også ”Memoji” med iOS 12, hvor du har mulighed for at skabe din helt egen Animoji i dit eget billede. Din Memoji kan herefter sendes via iMessage eller bruges live i et FaceTime-opkald.

Enkelt-kameraet i iPhone XR har også en ny sensor, der sammen med den forbedrede ISP (billedsignalprocessor) giver dig mulighed for at tage Smart HDR billeder, der giver endnu bedre pixeltæthed, farver, skygger og kontraster – både i modlys og svag belysning.Og for første gang er det nu også muligt at tage fantastiske portrætbilleder med bokeh-effekt selvom iPhone XR kun har ét bagkamera.
Bokeh-effekten i Portrætfunktionen er drastisk forbedret, som får billederne til at se endnu mere professionelle ud. Som noget helt nyt introducerer de nye iPhones også Dybdekontrol, som gør det muligt at justere dybdeskarpheden i portrætter efter billedet er taget. Det er aldrig før set i noget kamera.

Med Apples line-up af nye iPhones er Touch ID nu helt erstattet af Face ID, som er endnu mere sikkert.Ved hjælp af bl.a TrueDepth front-kamera, infarød belysning og punktprojektering, lærer Face ID dit ansigt at kende ved hjælp af mere end 30.000 unikke punkter på dit ansigt.Disse punkter oversættes til en matematisk model, som ikke kan snydes af billeder eller masker. Herefter gemmes det sikkert og lokalt i A12 Bionic-chippens ”Secure Enclave”, hvilket betyder at dataen aldrig forlader iPhonen.
Face ID er nemt og sikkert, og anvender tilmed maskinlæring til at registrere ændringer i dit udseende. Det betyder, at hatte, briller, skæg o.lign. ikke er noget problem med Face ID.Takket være den avancerede ”Secure Enclave” i A12 Bionic-chippen samt nye algoritmer, er Face ID også endnu hurtigere end iPhone X.
Som de første og eneste i Danmark tilbyder 3, eSIM på din nye iPhone Xr.
Et eSIM er en lille, chip som permanent er installeret i mobilen. Det betyder, at du kan kombinere et eSIM-kort med et klassisk plastik SIM-kort, som vi kender i dag, og dermed have to aktive telefonnummer på din mobil.
Hardware
Størrelse 150.9 x 75.7 x 8.3 mm
Model Touch
Vægt 194 g
Display størrelse 6.1 inches, 90.3 cm2
Simkorttype Nano-SIM
Farver Black, Red, Yellow, Blue, Coral, White
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
GPS A-GPS
USB 2.0
Bluetooth 5.0, A2DP, LE
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem iOS 12
Intern hukommelse 64GB
Ekstern hukommelse Nej
Display opløsning 828 x 1792 pixels, 19.5:9 ratio (~326 ppi density)
NFC chip (aktiv) False
Fingertryksscanner Ja
Ansigtsgenkendelse Ja
Kamera
Videoopløsning 2160p@24/30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps, HDR, stereo sound rec.
Opløsning 12 MP Megapixels
Flash/kameralys LED
Front kamera 7 MP
Multimedia
Audio Playback MP3/WAV/AAX+/AIFF/Apple Lossless player
Video Playback MP4/H.265 player
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg