Bestil bare – fortryder du, har du 14 dages returret Husk du har 14 dages returret

iPhone X

Køb

12 megapixel kamera med dobbelt optisk billedstabilisering

  • Gratis levering
  • Betal let med MobilePay
  • Rente- og gebyrfri afbetaling
iPhone X er designet så du får så meget skærm som muligt og aldrig før har du fået så meget skærm på en iPhone som med iPhone X. Apple har med iPhone X introduceret et helt nyt design med skærm til kanten.

iPhone X er designet i specialudviklet holdbart glas med et 50% tykkere forstærket lag og rundt i kanten er der et stærkt rustfrit stålbånd. Når nu iPhone X er er fremstillet i glas, har Apple selvfølgelig også tænkt på at den hele tiden skal være pæn. Derfor er den belagt med en fedt- og finger- afvisende belægning som gør at glasset er nemmere at holde rent.

Slut med at huske indviklede adgangskoder. Du kan med iPhone X låse din telefon op med dit ansigt!
Med det nye trueDepth kamera og infrarød belysning er det nemt og hurtigt at sætte op og via mere end 30.000 punkter, laver kameraet en nøjagtig digital model af dit ansigt. Face ID er nemt, sikkert og hurtigt, og anvender tilmed maskinlæring til at registrere ændringer i dit udseende. Så selvom du skifter udseende med ny frisure, hat, briller og skæg, er det ikke noget problem med Face ID.

iPhone X har selvfølgelig også ligesom iPhone 8 og 8 Plus Qi-standard trådløs opladning. Bagsiden på telefonen i glas gør det muligt, at oplade telefonen trådløst. Vi bruger vores telefoner til mere og mere og det gør også, at vi har brug for mere og mere strøm. Med den trådløse opladning bliver det nu nemmere, at oplade din iPhone og du skal ikke være bundet af en ledning for, at kunne oplade. Blot læg iPhone X på opladeren og du er hurtigt i gang med opladningen.

Med iPhone X får du et helt igennem fantastisk kamera. Front kameraet er et 7 megapixel kamera som er blevet opgraderet med Apples trueDepth kamera teknologi, som gør det muligt at portrætter med dybdeeffekt og som samtidig gør det muligt have Face ID. TrueDepth teknologien gør det også muligt at lave de helt nye Animoji’s. Teknologien gør det muligt at gengive dit ansigtsudtryk på 12 forskellige Animoji’s.

Bag på iPhone X er der et 12 megapixel kamera med dobbelt optisk billedstabilisering, som sikrer høj billedkvalitet. Desuden har det også vidvinkelobjektiv og teleobjektiv, som sammen giver dig de mest fantastisk billeder. Som noget nyt har Apple en ny portræt-funktion, hvor du nu kan få bedre og skarpere detaljer, samtidig med at kunne skifte lyssætningen mens du tager billeder, så det næsten er som studioeffekter.

Med den A11 bionic chip får du super meget power. A11 chippen er op mod 70% hurtigere end A10 chippen. Du kan nu endnu hurtigere bruge og skifte mellem apps, surfe på nettet eller spille spil. Med A11 chippen bliver Argumented Reality-spil endnu mere realistiske og flydende. Desuden gør den chippen også at telefonen bruger mindre strøm.
Super retina OLED-skærmen gør at skærmen er flottere end nogensinde før, med et super højt kontrastforhold, præcise strålende farver, ægte sort og høj lysstyrke. Desuden har skærmen true tone teknologi, som automatisk justere hvidbalancen, så den passer til hvordan lyset er i omgivelserne.
Hardware
Størrelse 143.6 x 70.9 x 7.7 mm
Model Touch
Vægt 174 g
Display størrelse 5.8 inches
Hovedtelefon forbindelse Lightning to 3.5 mm headphone jack adapter
Simkorttype Nano-SIM
Farver Space Grey og silver
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
GPS A-GPS
USB 2.0
Bluetooth 5.0, A2DP, LE
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem iOS 11.0.2
Intern hukommelse 64GB og 256GB
Ekstern hukommelse Nej
Display opløsning 1125 x 2436 pixels
NFC chip (aktiv) False
Ansigtsgenkendelse Ja
Kamera
Videoopløsning 2160p@24/30/60fps
Video framerate 60 fps
Opløsning Dual 12 Megapixels
Autofokus Ja
Zoom 2x optical zoom
Flash/kameralys LED
Front kamera 7 MP
Multimedia
Audio Playback MP3/WAV/AAX+/AIFF/Apple Lossless player
Video Playback MP4/H.265 player
Bluetooth Stereo (A2DP) Ja
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg