• Gratis levering
  • Rente- og gebyrfrit
  • 0 kr. i udbetaling

Tilpas din iPhone 8

iPhone 8 kommer i et helt nyt og smukt design i glas og aluminium. Så nu er både forsiden og bagsiden fremstillet i et specialudviklet holdbart glas med et 50% tykkere forstærket lag og rundt i kanten er det et matchende aluminiumsbånd.

Med iPhone 8 får du den mest holdbare smartphone der nogensinde er lavet i glas. Du skal ikke bekymre dig om fedtfingere på telefonen, den er nemlig belagt med en fedt- og finger- afvisende belægning som gør at glasset er nemmere at holde rent.

For første gang kommer Apple med telefoner som har Qi-standard trådløs opladning. Bagsiden på telefonen i glas gør det muligt, at oplade telefonen trådløst. Vi bruger vores telefoner til mere og mere og det gør også, at vi har brug for mere og mere strøm. Med den trådløse opladning bliver det nu nemmere, at oplade telefonen og du skal ikke være bundet af en ledning for, at kunne oplade. Læg blot telefonen på opladeren og du er hurtigt i gang med opladning.

Med den nye A11 bionic chip får du power som aldrig før. A11 chippen er op til 70% hurtigere end A10 chippen. Du kan nu endnu hurtigere bruge apps, surfe på nettet eller spille spil. Med A11 chippen bliver AR-spil endnu mere realistiske og flydende. Desuden gør den nye chip også at telefonen bruger mindre strøm.

Du får et endnu bedre kamera i iPhone 8. Telefonen har et 12MP bag kamera og et 7MP kamera foran. Desuden kan kameraet selvfølgelig også optage flotte videoer i 4K og slowmotion.

iPhone 8 er selvfølgelig også IP67 certificeret, som betyder at de er både vand- og støvafvisende, en næsten uundværlig feature i dagens Danmark.

Skærmen har også fået en opgradering og har en helt ny Retina HD skærm, som gør at skærmen er flottere end nogensinde før.

Med den nye Retina skærm får du flottere skærm end nogensinde og med true tone teknologi, som automatisk justere hvidbalancen, så den passer til hvordan lyset er i omgivelserne.

Du kan også få iPhone 8 i en special Product Red-udgave. Gør hverdagen lidt mere farverig og endnu flottere med Apples nyeste skud på stammen. Ikke bare ser den super flot ud. Den gør samtidigt noget godt for din samvittighed. Hver gang der sælges en Product Red-udgave modtager den Globale Fond nemlig et bidrag, som går til støtte for AIDS- og HIV-programmer.
Hardware
Størrelse 138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Model Touch
Vægt 148 g
Display størrelse 4.7 inches
Simkorttype Nano-SIM
Farver space grey/grå, silver/sølv og gold/guld
Netværk og forbindelse
Netværk GSM 850 900 1800 1900
GPS A-GPS
USB 2.0
Bluetooth 5.0, A2DP, LE
IR Nej
Wifi Ja
Videoopkald Ja
Generelt
Operativsystem iOS 11
Intern hukommelse 64GB & 256GB
Ekstern hukommelse Nej
Display opløsning 750 x 1334 pixels
NFC chip (aktiv) False
Fingertryksscanner Ja
Kamera
Videoopløsning 2160p@24/30/60fps
Video framerate 60 fps
Opløsning 12 Megapixels
Autofokus Ja
Flash/kameralys LED
Front kamera 7 MP
Multimedia
Audio Playback MP3/WAV/AAX+/AIFF/Apple Lossless player
Video Playback MP4/H.264 player
Java Support Nej
Beskeder og synkronisering
SMS & MMS Ja

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg