Kun
69,-
pr. md.

Galaxy Book Go.

En laptop skabt til
at ha' med på farten!

Mindstepris: 3.960 kr.

 Gratis oprettelse på alt

Design & mobilitet

En letvægter, der giver større oplevelser.

Med sit slanke, yndefulde design og en kampvægt på kun 1,38 kg. er der ingen tvivl om, at Samsung Galaxy Book Go er skabt til at være med på farten.

Den supertynde ramme gør, at du får en rigtig stor skærm på trods af laptoppens ellers fjerlette format. Og så kan den endda vendes 180° bagud, som sammen med det fingervenlige tastatur gør Galaxy Book Go utrolig behageligt at arbejde på.

Bestil

4G LTE-kompatibel

Vær online når som helst og hvor som helst.

Nu er det slut med at være afhængig af wifi-spot, men du kan i stedet surfe løs konstant - også når du er på farten. Samsung Galaxy Book Go kan nemlig tilsluttes 4G LTE-netværket. Præcis som du kender det fra din mobil.

I kombination med den imponerende batterilevetid får du med lGalaxy Book Go en følgesvend, der er kørende igennem hele dagen og fjerner alle de begrænsninger, som du normalt oplever med en laptop.

Bestil

En overflod af connectivity 

Grænseløse overgange.

Fuldend dit Samsung øko-system med Galaxy Book Go. Du kan nemlig let og gnidningsfrit bruge apps og programmer på tværs af din smartphone og din nye laptop. Er du også indehaver af et Buds headset, kan du uden nogle problemer naturligvis også koble det til din Galaxy Book Go.

Sidst - men ikke mindst - er computeren udstyret med et væld af porte, som f.eks. USB-C, og har plads til et micro SD-kort, så du altid har rigeligt af hukommelse.

Bestil

Samsung Galaxy Book Pro

Har du brug for max power? Fra kun 240 kr./md.

Har du brug for en laptop, der er sprængfyldt med kræfter, så er Samsung Galaxy Book Pro måske det perfekte fit til dig! Selvom computeren er ulta-tynd, er den samtidigt bom-stærk. Og også denne kan være online konstant via et simkort.

Læs mere

Få din nye Galaxy Book forsikret

PRØV GRATIS I 2 MDR.

Frygt ej skærmskader, tyveri eller væske. Du kan nemlig få gratis forsikring til din nye laptop. Prøv gratis i 2 mdr. - og der er selvfølgelig ingen binding

Læs mere


På jagt efter andet fra Samsung?

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg