Samsung Galaxy Book2 Pro

 

  

 

Den nye Galaxy Book2 Pro

Fjerlette superkræfter.

Køb her

 

  

Fri fragt & returnering

 Gratis oprettelse

Hurtig levering

En af verdens tyndeste.
Med superkræfter.

Galaxy Book2 Pro er en af verdens tyndeste og letteste pc'er. På trods af dens størrelse pakker den dog en helt masse kræfter, som leverer en uovertruffen oplevelse hver gang.

 
12. generations Intel Core-processor

Galaxy Book2 Pro klarer let det tunge arbejde med en 12. generations Intel Core-processor. Så er du altid sikret masser af power. Samtidig er pc'en så intelligent at den automatisk tilpasser forbruget af kræfter til dit brugsmønster. Så den ved, hvornår den skal arbejde igennem, og hvornår den kan spare på kræfterne og være lydløs og energibesparende.

Køb Book2 Pro

 
Superskarp AMOLED-skærm

Galaxy Book2 Pro er nu også udstyret med den stærke AMOLED-skærm. Det betyder også, at det er lige meget, om du sidder indenfor på kontoret og arbejder eller udenfor i dagslys, så tilpasser skærmen sig det omgivende lys og leverer et skarpt billede.

Du behøver heller ikke at bekymre dig om dine øjne, Samsung har nemlig sørget for en skærm der udsender betydeligt lavere mængde blåt lys, end LCD-skærme gør.

Køb Book2 Pro

 
Med dig overalt og altid online

Præcis som din mobil kan Galaxy Book2 Pro være online, når du har adgang til et 5G- eller 4G-net.

Pc'ens lette størrelse gør, at den er let at have med overalt. Batteri behøver du heller ikke at tænke for meget over, den kan nemlig holde op til 21 timer ad gangen, og skulle du alligevel få brug for mere strøm, er du hurtigt videre med hurtigopladeren.

Køb Book2 Pro

Galaxy økosystem

Integrer dine Samsung Galaxy-enheder i Samsung Galaxys økosystem, så kan du nemt og fleksibelt bevæge dig mellem dine enheder.