3’s julekalender 2018

Konkurrencebetingelser

Julekalenderen leveres af Hi3G. For at deltage i lodtrækningen om en dagspræmie i december, skal dagens spørgsmål besvares inden midnat. Du kan kun deltage én gang per dag. Kun deltagere, der har svaret rigtigt, er med i lodtrækningen om at vinde dagspræmier. Hvert spørgsmål, du besvarer rigtigt, giver dig et lod i konkurrencen om hovedpræmien: 1 stk. iPhone XR 64 GB. Jo flere lodder du har, jo større bliver din chance for at vinde hovedpræmien.

Vindere af præmier

Dagspræmier udtrækkes hver dag efter midnat og vinderen modtager en mail den følgende dag. Vinderen blandt de rigtige svar på spørgsmålet den 24/12 2018 udtrækkes først den 27/12 2018. Svarer du rigtigt på dagsspørgsmålet, er du også med i lodtrækningen om hovedpræmien. Vinderen af hovedpræmien: 1 stk. iPhone XR 64 GB udtrækkes den 28/12 2018 og vinderen modtager en mail samme dag. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Alle tilmeldte vil modtage en mail med besked om, hvem der har vundet hovedpræmien. Navnet vil desuden blive offentliggjort på www.3.dk, samt på 3 Danmarks Facebook side. Vinderne får deres præmier tilsendt på de adresser, der blev opgivet ved tilmeldingen. 3 kan ikke påtage sig ansvar for manglende modtagelse af præmier, hvis den opgivne adresse ikke er korrekt. Præmierne udsendes så hurtigt som muligt. De kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. For at deltage i konkurrencen skal du have adresse i Danmark og være over 18 år. 3’s ansatte og deres husstande må ikke deltage i julekalenderen. Hvis du oplever tekniske problemer med julekalenderen, så skriv til os på facebook@3.dk.

Til facebook

Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af, eller forbundet med Facebook.

Her er vinderne    

Sign up - Jytte 

1. december - Linda

2. december - Arne

3. december - Ulrik

4. december - Laila

5. december - Kirsten

6. december - Jesper

7. december - Nicky

8. december - Sven-Erik

9. december - Benny

10. december - Susanne

11. december - Mikkel

12. december - Montader

13. december - Inger

14. december - Kasper

15. december - Mikal

16. december - Piet

17. december - Jan

18. december - Lasse

19. december - Birgit

20. december - Jeanette

 

Vi holder juleferie fra fredag den 21/12 og trækker derfor de sidste vindere torsdag den 27/12.

Glædelig jul

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg