3’s adventskalender 2018

Konkurrencebetingelser

Adventskalenderen leveres af Hi3G. For at deltage i lodtrækningen om en adventspræmie i december, skal adventsspørgsmålet besvares inden den næste søndag i advent. Du kan kun deltage én gang per adventsdag. Kun deltagere, der har svaret rigtigt, er med i lodtrækningen om at vinde præmier.

Vindere af præmier

Adventspræmier udtrækkes hver mandag efter adventssøndagen og vinderen modtager en mail den følgende dag. Vinderen blandt de rigtige svar på den sidste søndag i advent trækkes først den 27/12 2018. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Navnet på vindere vil blive offentliggjort her under. Vinderne får deres præmier tilsendt på de adresser, der blev opgivet ved tilmeldingen. 3 kan ikke påtage sig ansvar for manglende modtagelse af præmier, hvis den opgivne adresse ikke er korrekt. Præmierne udsendes så hurtigt som muligt. De kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. For at deltage i konkurrencen skal du have adresse i Danmark og være over 18 år, og kunde hos 3. 3’s ansatte og deres husstande må ikke deltage i julekalenderen. Hvis du oplever tekniske problemer med julekalenderen, så skriv til os på facebook@3.dk.

 

Her er vinderne     

1. søndag i advent - Bo

2. søndag i advent - Jacob

 

Vi holder juleferie fra fredag den 21/12 og trækker derfor de sidste vindere torsdag den 27/12.

Glædelig jul

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg