Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Inkl.

Netgear
router

Lynhurtigt internet!

- Nu med gratis oprettelse
Kun 257 kr./md.

Mindstepris 2.460 kr.

 Gratis oprettelse på alt

Rente- og gebyrfri afbetaling

Fri fragt & returnering

På ingen tid kan du sprænge hastighedsgrænsen

Med internet fra 3 kommer får du én samlet løsning, hvor du modtager både router og SIM-kort, så du kan komme i gang med det samme uden gravning, montør eller komplicerede installationer.

 

Det eneste, du skal gøre, er:

Sæt SIM-kort i routeren

Tænd for din nye router

Log på dit wifi og surf løs!

Inkl. Netgear router

Med dit internet-abonnement får du en super fed router, der sikrer dig en stabil og bred 4G-dækning. Routeren dækker op til hele 125 kvm og kan komme op på hele 2,2 Gbps. Det eneste, routeren OBI 4G LTE (LBR20)  har brug for, er at blive sat i stikkontakten. Det betyder også, at du let kan tage dit internet med på farten, hvis du f.eks. skal en tur i sommerhuset.

Bestil Internet

 

Få fede fordele hos 3.

Er du ikke allerede kunde hos 3? Så se med her! For ikke alene kan du få internet med stærke up- og download-hastigheder. Du får også en række andre fordele.

F.eks. kan du købe det fedeste tilbehør på afbetaling helt rente- og gebyrfrit. Eller få fede tilvalg som TV 2 Play til under markedspris.

Se alle fordele

Lad os ringe til dig og skræddersy din abonnementsløsning.

Bestil opkald Luk formular

Har du brug for hjælp til en webshopordre, eller ønker du at komme i kontakt med en sælger, kan du bestille et opkald her.

Så ringer vi dig op så hurtigt som muligt.

Få intelligent WiFi-dækning i hele huset - uden kabler

Linksys Velop Mesh WiFi

Få det optimale ud af dit netværk med Mesh WiFi til en super stærk pris

Læs mere

Deezer Family | Tilbud

Musiktjeneste

Deezer har alt det, du behøver i en musiktjeneste - og med Family får du alle fordelene + op til 6 brugere, som får egen adgang til Deezer på op til 13 enheder.​ Normalpris 149 kr./md.​

Læs mere

Værd at vide om Internet til hjemmet

 • Hvad er up- og download-hastigheden?

  • Vi tilbyder en forventet download-hastighed ved udendørs brug af 4G på 17-71 Mbit/s og upload på 5-43 Mbit/s.
   Den indendørs oplevede hastighed kan ikke defineres generelt, da den bl.a. afhænger af anvendt hardware, bygningens konstruktion og materialer samt afstand til nærmeste mast og antal samtidige brugere. Hvad din dækning er mere præcist, kan du tjekke her.
 • Er der fri data inkluderet i abonnementet?

  • Der er inkluderet 1TB data med fuld hastighed, derefter kan abonnementet fortsætte med en nedsat hastighed på 2Mbit/s upload og download uden det koster ekstra resten af måneden. Du kan også vælge at tilkøbe ekstra data i form af 1 TB for 230 kr.
 • Kan jeg dele abonnementets indhold med mine andre 3 abonnementer?

  • Nej, det er ikke muligt at dele den inkluderede data med andre abonnementer. Det er heller ikke muligt at bruge delt data fra andre abonnementer.
 • Kan abonnementet bruges i udlandet?

  • Nej, abonnementet kan kun bruges indenfor Danmarks grænser, på dansk net.
 • Kan jeg tage internettet med i mit sommerhus i Danmark?

  • Ja, Internet til hjemmet kan bruges i hele Danmark. Vi anbefaler, at du tjekker vores dækning  og udbudte hastigheder i dit nærområde på vores dækningskort her. 
 • Hvad er forskellen på Internet til hjemmet og en kabelforbindelse?

  • Med en internetforbindelse fra 3, får du et produkt, der er let og hurtigt at installere, og du er på nettet med det samme. I nogle tilfælde vil du kunne få en hurtigere forbindelse med 3’s Internet i forhold til en fast internetforbindelse.
 • Kan jeg købe abonnementet uden router?

  • Ja det kan du godt. Men hvis du køber abonnementet uden router, så opfordrer vi til, at du anvender en router ligesom den, vi tilbyder (Huawei B525) for at opnå den bedst mulige netværksoplevelse. Køb abonnementet uden router her.

   Du kan også vælge at købe abonnementet med binding og få en router med uden beregning her.

 • Hvor lang tid er opsigelsesperioden?

  • Der er 6 måneders binding. Efter bindingsperioden er der 30 dages opsigelse.

 • Hvad indebærer min tilfredshedsgaranti?

  • Vi ønsker selvfølgelig, at du er tilfreds med dit internet, og derfor kan du gratis returnere din bestilling indenfor 14 dage via den medfølgende returlabel, som du finder i kassen. Vær dog opmærksom på, at er der opstået skader på routeren eller æsken i din prøveperiode, så vil du blive opkrævet for dette. Har du brugt mere end 2 GB data i testperioden, vil du også kunne modtage en opkrævning for dette.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg