GRATIS oprettelse på Internet til Hjemmet t.o.m. 1/2!

GRATIS oprettelse på Internet til Hjemmet t.o.m. 1/2!

Internet til hjemmet

Ingen gravning. Ingen montør. Bare internet.

Mindstepris 1.380 kr.
Internet til hjemmet Hurtig forbindelse GRATIS OPRETTELSE TIL 1/2
- Nem og enkel opsætning - Godt og hurtigt internet - Inkl. router - værdi 1.699 kr.
230 kr./md.
køb Min.pris.: 1.380 kr.

Internet til alle

Internettet er for alle, og alle har behov for en god forbindelse. Med vores mobile netværk, kan vi tilbyde en nem, god, og hurtig forbindelse - også til husstande som normalt ikke kan få tilbudt bredbånd.

'Internet til hjemmet' er for alle, men er perfekt til jer, der ikke bor i centrum af større byer, og hvor mulighederne for godt internet er begrænsede.

Bor du i et område, hvor det er sløjt med udbuddet af internetløsninger, så er 'Internet til hjemmet' måske noget for dig. Det kræver hverken gravearbejde eller dyr installation. Alt du skal gøre er bare at komme et SIM-kort i routeren og sætte strømstikket i kontakten, så er du på nettet. 

Har du lejet et værelse, bor i lejlighed eller flytter bare lidt rundt, så er 'Internet til hjemmet' perfekt til dig. Det er nemt at sætte op, og når du skal til at pakke flyttekasserne endnu en gang, lægger du bare routeren i kassen med alle dine andre ting. Og når du er fremme på din nye bopæl, sætter du stikket til routeren i kontakten, og så er du på nettet igen.

Bor du i sommerhuset hele året eller måske flere måneder henover sommeren, så er 'Internet til hjemmet' den perfekte løsning. Du slipper for besværlig opsætning, og du kan nemt flytte internettet med dig de få gange om året, du skifter bolig.

'Internet til hjemmet' er til dig, der gerne vil have en god forbindelse, som er nem og hurtig at sætte op, ikke koster en bondegård i oprettelse, og som du kan tage med dig,  hvis du flytter - uden det koster ekstra.

 

HURTIG OG NEM OPSÆTNING
MED GRATIS ROUTER

Der følger en smart WiFi-router med, der sørger for at give dig den bedste forbindelse og hurtigste hastighed, samtidig med at du ikke behøver at trække netværkskabler rundt i huset.

Opsætningen er meget enkel. Det kræver ingen tekniker og tager få minutter. Alt hvad du skal bruge følger med.

 1. Sæt SIM-kortet i routeren
 2. Sæt strømkablet i routeren og derefter i stikkontakten
 3. Log på routerens WiFi, og du er på internettet!

Skynd dig!

Gratis
oprettelse

t.o.m. 1/2

Køb internet til hjemmet
med udendørsantenne.

Mindstepris 2.700 kr.
GRATIS OPRETTELSE T.O.M. 1/2

Hvordan er din dækning?

Du får en Huawei B535 Carrier Aggregation Cat 7 router med til 'Internet til hjemmet'. 

Carrier Aggregation er en teknik, der lægger to frekvensbånd sammen, det betyder, at du kan fordoble hastigheden på netværket, så hele husstanden kan streame film, høre musik, og være online uden at gå på kompromis på hastigheden.

Det er ikke alle steder, man kan opnå Carrier Aggregation, men selv der, hvor det ikke er muligt, får du stadig en bedre oplevelse, da routeren ofte opnår markant bedre forbindelse på 4G nettet end andre routere.

Den forventede download-hastighed ved udendørs brug af 4G på 17-71 Mbit/s og upload på 5-43 Mbit/s. Hvad din dækning er mere præcist, kan du se ved at tjekke den her.

Tjek din dækning

Har du brug for hjælp

Er du lidt i tvivl om, hvordan du kommer i gang eller om du har god dækning, der hvor du bor? Så lad os ringe dig op, og finde en god løsning sammen.

Du behøver ikke tage vores ord for det - 83% af vores kunder har nemlig allerede anbefalet os.

3TALKS OM INTERNET TIL HJEMMET

Se hvordan optimerer du bedst din dækningen derhjemme? Vi gennemgår også opsætning og opgradering af din router, forstærkning og forlængelse af signalet, og fortæller om vores nye bredbåndsprodukt 'Internet til hjemmet'. 

Få intelligent WiFi-dækning i hele huset - uden kabler

Linksys Velop Mesh WiFi

Få det optimale ud af dit netværk med Mesh WiFi til en super stærk pris. Fra kun 56 kr./md. for en 3-pak.

Se Linksys Velop

Beskyt familien på internettet med prisbelønnet sikkerheds-software

F-Secure SAFE

Med F-Secure SAFE kan du sætte grænser for dine børns internetbrug, så du og din familie kan surfe sikkert — på alle enheder: Windows, Mac, Android og iOS.  Du får en licens for 39 kr./md. som dækker 3 enheder.

Se F-Secure SAFE

Hvorfor vælge os?

 • Utrolig nem opsætning.
 • Det er rent Plug and Play og tager kun 5 minutter at sætte op. Alle kan finde ud af det.
 • En forbindelse for alle.
 • Alle kan bruge vores løsning til hjemmet. Du skal bare sætte et SIM-kort i en router og så sætte strøm til routeren. 
 • Nemt at flytte med.
 • Du betaler kun oprettelse én gang - og kan tage din løsning med dig, hvis du flytter - selvfølgelig uden det koster ekstra.
 • Godt alternativ.
 • 'Internet til hjemmet' er et rigtig godt alternativ, hvis du bor i et område, hvor det knibe med gode tilbud på bredbånd - eller bare gerne vil have en mere fleksible løsning.

 

Værd at vide om Internet til hjemmet

 • Hvad er up- og download-hastigheden?

  • Vi tilbyder en forventet download-hastighed ved udendørs brug af 4G på 17-71 Mbit/s og upload på 5-43 Mbit/s.
   Den indendørs oplevede hastighed kan ikke defineres generelt, da den bl.a. afhænger af anvendt hardware, bygningens konstruktion og materialer samt afstand til nærmeste mast og antal samtidige brugere. Hvad din dækning er mere præcist, kan du tjekke her.
 • Er der fri data inkluderet i abonnementet?

  • Der er inkluderet 1TB data med fuld hastighed, derefter kan abonnementet fortsætte med en nedsat hastighed på 2Mbit/s upload og download uden det koster ekstra resten af måneden. Du kan også vælge at tilkøbe ekstra data i form af 1 TB for 230 kr.
 • Kan jeg dele abonnementets indhold med mine andre 3 abonnementer?

  • Nej, det er ikke muligt at dele den inkluderede data med andre abonnementer. Det er heller ikke muligt at bruge delt data fra andre abonnementer.
 • Kan abonnementet bruges i udlandet?

  • Nej, abonnementet kan kun bruges indenfor Danmarks grænser, på dansk net.
 • Kan jeg tage internettet med i mit sommerhus i Danmark?

  • Ja, Internet til hjemmet kan bruges i hele Danmark. Vi anbefaler, at du tjekker vores dækning  og udbudte hastigheder i dit nærområde på vores dækningskort her. 
 • Hvad er forskellen på Internet til hjemmet og en kabelforbindelse?

  • Med en internetforbindelse fra 3, får du et produkt, der er let og hurtigt at installere, og du er på nettet med det samme. I nogle tilfælde vil du kunne få en hurtigere forbindelse med 3’s Internet i forhold til en fast internetforbindelse.
 • Kan jeg købe abonnementet uden router?

  • Ja det kan du godt. Men hvis du køber abonnementet uden router, så opfordrer vi til, at du anvender en router ligesom den, vi tilbyder (Huawei B525) for at opnå den bedst mulige netværksoplevelse. Køb abonnementet uden router her.

   Du kan også vælge at købe abonnementet med binding og få en router med uden beregning her.

 • Hvor lang tid er opsigelsesperioden?

  • Der er 6 måneders binding. Efter bindingsperioden er der 30 dages opsigelse.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg