Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Internet
til hjemmet.

Bare sæt stikket i og slap af.

Køb nu

Internet til hjemmet.

Bare sæt stikket i og slap af.

Køb nu

Slap helt af, du er online på 5 minutter

Med internet fra 3 kommer får du én samlet løsning, hvor du modtager både router og SIM-kort, så du kan komme i gang med det samme uden gravning, montør eller komplicerede installationer.

Det eneste du skal gøre er:

Inkl. GRATIS router - værdi 1.699 kr.

Med dit internet-abonnement får du helt kvit og frit en super fed router, der sikrer dig en stabil og bred 4G-dækning. Routeren kan håndtere hele 64 brugere ad gangen. Det eneste, routeren Huawei B535 har brug for, er at blive sat i stikkontakten. Det betyder også, at du let kan tage dit internet med på farten, hvis du f.eks. skal en tur i sommerhuset.

Bestil internet

Få mere tid til afslapning med vores lækre tilbehør

Ikke alene kan du få  nemt internet  Du får også en række andre fordele. F.eks. kan du købe det fedeste tilbehør på afbetaling helt rente- og gebyrfrit. Eller få fede tilvalg som TV 2 Play til under markedspris.

Se vores tilvalg   Se vores tilbehør

Linksys Mesh WiFi system

Linksys

Denne pakke indeholder 3 Velop-enheder, som du kan placere forskellige steder i dit hjem for at forlænge rækkevidden af dit netværk og opnå problemfri WiFi-forbindelse.

Kun 74 kr./md. Kontantpris 2.220 kr.

Køb Mesh WiFi 

Mi Projector 2 Pro

Xiaomi

Med ekstra hjælp i huset har du mere tid til at slappe af fx med en god film. Med Mi Projector 2 Pro kan du nyde biografoplevelsen i din egen stue.

Med en skærmstørrelse på op til 5 meter, 1080p full HD opløsning og op til 1300 ANSI Lumens giver projektoren en klar og indlevende filmoplevelse selv i fuldt dagslys.

Kun 145 kr./md. Kontantpris 5.800 kr.

Læs mere

Værd at vide om Internet til hjemmet

 • Hvad er up- og download-hastigheden?

  • Vi tilbyder en forventet download-hastighed ved udendørs brug af 4G på 17-71 Mbit/s og upload på 5-43 Mbit/s.
   Den indendørs oplevede hastighed kan ikke defineres generelt, da den bl.a. afhænger af anvendt hardware, bygningens konstruktion og materialer samt afstand til nærmeste mast og antal samtidige brugere. Hvad din dækning er mere præcist, kan du tjekke her.
 • Er der fri data inkluderet i abonnementet?

  • Der er inkluderet 1TB data med fuld hastighed, derefter kan abonnementet fortsætte med en nedsat hastighed på 2Mbit/s upload og download uden det koster ekstra resten af måneden. Du kan også vælge at tilkøbe ekstra data i form af 1 TB for 230 kr.
 • Kan jeg dele abonnementets indhold med mine andre 3 abonnementer?

  • Nej, det er ikke muligt at dele den inkluderede data med andre abonnementer. Det er heller ikke muligt at bruge delt data fra andre abonnementer.
 • Kan abonnementet bruges i udlandet?

  • Nej, abonnementet kan kun bruges indenfor Danmarks grænser, på dansk net.
 • Kan jeg tage internettet med i mit sommerhus i Danmark?

  • Ja, Internet til hjemmet kan bruges i hele Danmark. Vi anbefaler, at du tjekker vores dækning  og udbudte hastigheder i dit nærområde på vores dækningskort her. 
 • Hvad er forskellen på Internet til hjemmet og en kabelforbindelse?

  • Med en internetforbindelse fra 3, får du et produkt, der er let og hurtigt at installere, og du er på nettet med det samme. I nogle tilfælde vil du kunne få en hurtigere forbindelse med 3’s Internet i forhold til en fast internetforbindelse.
 • Kan jeg købe abonnementet uden router?

  • Ja det kan du godt. Men hvis du køber abonnementet uden router, så opfordrer vi til, at du anvender en router ligesom den, vi tilbyder for at opnå den bedst mulige netværksoplevelse. Køb abonnementet uden router her.

 • Hvor lang tid er opsigelsesperioden?

  • Der er 6 måneders binding. Efter bindingsperioden er der 30 dages opsigelse.

 • Hvad indebærer min tilfredshedsgaranti?

  • Vi ønsker selvfølgelig, at du er tilfreds med dit internet, og derfor kan du gratis returnere din bestilling indenfor 14 dage via den medfølgende returlabel, som du finder i kassen. Vær dog opmærksom på, at er der opstået skader på routeren eller æsken i din prøveperiode, så vil du blive opkrævet for dette. Har du brugt mere end 2 GB data i testperioden, vil du også kunne modtage en opkrævning for dette.

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg