Apple batteriskift

Du kan nedenfor finde priserne for et batteriskift på iPhones:

BATTERISKFIT PRIS MOMS
iPhone 5C, 5S, 6, 6+, 6S, 7, 7+, 8, 8+, SE Kr. 679,00 Inkl. moms
iPhone X, Xs, Xs Max, Xr Kr. 849,00 Inkl. moms

Hvad skal du gøre?

Oplever du nedsænket batteritid på en af ovenstående modeller, kan du som kunde få batteriet på din iPhone skiftet ved at indlevere den i en Care1’s værksteder, i en 3Butik eller ved at kontakte vores kundeservice

Du skal være opmærksom på dette

Har du fået skiftet batteri eller display uoriginalt tidligere, er der en ekstra pris oveni, og værkstedet tager ikke ansvar for evt. uoriginalt udstyr går i stykker, når man skiller telefonen.

- Prisen for at skifte et batteri, hvor det tidligere batteri er uoriginalt, er 1298,-
- Prisen for at skifte et display, hvor det tidligere display er uoriginalt, tillægges et gebyr på 99,-

Vi gør opmærksom på, at der kan være leveringstid på batterier.