3Rejsedata

3Rejsedata er til dig er i et land der ikke er dækket af 3LikeHome, men alligevel ønsker at bruge data.

Ved at tilkøbe 3Rejsedata, får du data til en væsentlig lavere pris end hvis du brugte standardtaksten. Du kan se priserne og de lande vi tilbyder data i her samt hvordan du tilkøber en pakke.

Du skal være opmærksom på, at pakken kun gælder i 7 dage fra købstidspunktet, så derfor anbefaler vi, at du først tilkøber det når du er i det pågældende land. Den tilkøbte pakke gælder desuden kun på én enhed og vil derfor ikke blive delt selvom du har 3Deling.

Skal vi ringe dig op?
For at få den ønskede rådgivning så er du velkommen til at at aflægge dine kontaktinformationer - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål.

Ring mig op

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg