3Rejsedata

3Rejsedata er til dig er i et land der ikke er dækket af 3LikeHome, men alligevel ønsker at bruge data.

Ved at tilkøbe 3Rejsedata, får du data til en væsentlig lavere pris end hvis du brugte standardtaksten. Du kan se priserne og de lande vi tilbyder data i her samt hvordan du tilkøber en pakke.

Du skal være opmærksom på, at pakken kun gælder i 7 dage fra købstidspunktet, så derfor anbefaler vi, at du først tilkøber det når du er i det pågældende land. Den tilkøbte pakke gælder desuden kun på én enhed og vil derfor ikke blive delt selvom du har 3Deling.