Hvad er Spotify?

Spotify er en musikstreaming tjeneste hvor du kan finde al slags musik fra det moderne pop og rock, til klassisk mesterværker og gamle danske viser. Du kan bruge Spotify på både smartphones, tablets og computere.

Spotify Premium kan ikke købes igennem 3. Produktet er på nuværende, kun tilgængeligt for eksisterende betalende Spotify Premium kunder igennem 3 frem til 30. september 2020. Herefter overgår Spotify automatisk til gratis versionen.

Har du brug for en musiktjeneste, kan vi varmt anbefale at prøve Deezer.