Betaling af Spotify

Du betaler for din Spotify-konto over din mobilregning.

Du vil altid kunne se tilvalget af Spotify under ’Forbrug udover abonnement’ på din regning, og vil dermed ikke figurere samme sted som for eksempel TV2Play eller Deezer.

Er du i tvivl om din regning, kan du med fordel læse mere om din regning her.

Bemærk, Spotify Premium kan ikke købes igennem 3. Produktet er på nuværende, kun tilgængeligt for eksisterende betalende Spotify Premium kunder igennem 3 frem til 30. september. Herefter overgår Spotify automatisk til gratis versionen.