Hvad er Lunar Premium?

Lunar er en 100% digital bank, grundlagt i 2015 med formålet om at gøre det nemt og overskueligt at få oveblik over sin økonomi og mere ud af ens penge.

Lunar tilbyder tre forskellige abonnementstyper, men som kunde igennem 3, kan man få 40% på Lunar Premium (249,- som 3 kunde. Normalpris 414,-)

Fordele ved at vælge Lunar Premium:

• Mulighed for at vælge mellem tre forskellige farver til sit betalingskort (Gold, Silver & Rose Gold)
  • Få en bagage- og rejseforsikring med i dit månedlige abonnement
  • Mulighed for at få op til tre visa kort
  • Mulighed for at bruge Lunar som add on til egen bank
  • Mulighed for at vælge egen PIN kode til dine kort
  • 0 hæve- og valutagebyrer i hele verden
  • Tre visuelle visa kort
  • Mulighed for at sætte et "goal" i appen og løbende blive motiveret til at spare op

Læs mere om hvordan du køber Lunar Premiun her.