Find min iPhone

Du kan slå 'Find min iPhone' til og fra via indstillingerne på din iPhone.  

Følg vejledningen nedenfor for at slå til eller fra. 

Bemærk, hvis din iPhone ikke kan tænde og du ønsker at slå 'Find min iPhone' til eller fra, kan du gøre dette, ved at logge ind på iCloud.com

     

  • 1. Gå til Indstillinger

  • 2. Vælg indstillinger for dit Apple-ID øverst

  • 3. Vælg 'Find'

  • 4. Vælg 'Find min iPhone' 

  • 5. Fjern markeringen ud fra 'Find min iPhone'

  • 6. Indtast din adgangskode og tryk 'Slå fra' 

  • 7. 'Find min iPhone' er nu slået fra og du bliver ført tilbage til menuen 

 

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder

Din version af Internet Explorer er forældet

Vi anbefaler du opdaterer til nyeste version
eller benytter en anden browser

Microsoft har lukket for support af den version af Internet Explorer du benytter. Det betyder, at du ikke længere får sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser, og du skal derfor opdatere til nyeste version.

Du kan også vælge at benytte en anden browser i stedet for Internet Explorer, fx. Chrome eller Firefox.

Det betyder også, at du på 3.dk ikke længere vil få den rigtige oplevelse af vores indhold. Siden kan se mærkelig ud og i værste tilfælde kan dele ikke virke for dig - fx. gennemføre køb.

Opdater Internet Explorer

Ok, jeg forstår. Besøg 3.dk alligevel

Dogg